Falsa pandemie și falsa încălzire globală

Postat de pe 27 iulie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, au fost invitați Clarissa Damian și Cristian Terran pentru a discuta despre pandemie și încălzirea globală.

Ce este cu toată această nebunie cu pandemia, cu restricțiile și așa mai departe?

„Conexiunea noastră cu Universul s-a schimbat în urmă cu ceva ani, în principiu după anul 2000. Am intrat sub incidența lui 2 și a apărut antiteza. Au apărut tot felul de amenințări externe de-a lungul timpului. Una dintre ele este noua pandemie, falsă sau nu. Frica îi face pe oameni să se supună, iar toată această mascaradă va reveni”, afirmă Cristian Terran.

Cum a fost făcut vaccinul?

„În doi ani, virusul nu a fost izolat, deci e firesc să avem dubii și să ne întrebăm cum a fost făcut vaccinul”, subliniază Cristian Terran.

„Apropo de cum au fost numite variantele de covid, noi tot timpul aducem în discuție ‘Minunata lume nouă‘ unde oamenii erau împărțiți în categorii denumite exact cum sunt denumite și variantele de covid. Mergem și mai departe și putem face legătura cu inteligența artificială, pentru că e clar că asta este în spatele a tot și toate. Se dorește ca această inteligență artificială să acapareze Pământul. Ultima variantă de covid a fost denumită ‘centaurus‘, și asta te face să te gândești la ființele hibrid, apropo de inteligența artificială”, adaugă Clarissa Damian.

Ce se întâmplă cu încălzirea globală?

„Cei care ne conduc merg pe mai multe fronturi; merg pe încălzirea globală, merg pe frică, pe panică, pe foamete, pe boală și pe toate lucrurile care ar destabiliza omul. Sunt mulți activiști care vorbesc în necunoștință de cauză despre încălzirea globală. Oamenii trebuie să înțeleagă că pământul trece prin mai multe faze de-a lungul vremii. Este vorba despre perioadele glaciare și interglaciare”, explică Clarissa Damian, numerolog.

„Problema este că deși liderii știu de mult despre aceste perioade de încălzire, în loc să ne ajute să trecem mai ușor peste aceste perioade, ei ne impun restricții care atacă libertatea cetățeanului”, evidențiază Cristian Terran numerolog și scriitor pe zona de conspirații și mistere.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background