Europenii mănâncă mult mai puțin decât în pandemie. Polițiștii locali vor bani mai mulți.

Postat de pe 8 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Sindicaliștii din Poliția Locală au protestat astăzi la guvern, fiind revoltați că nu primesc sporuri de muncă în weekend și cu ocazia sărbătorilor legale. Tot în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a atras atenția cu privire la o serie de statistici îngrijorătoare la nivel european.

Jurnalista Iosefina Pascal este de părere că Poliția Locală trebuie desființată de urgență, pentru că nu este decât un instrument aflat la dispoziția edililor diverselor orașe. Cadrele din Poliția Locală ar trebui să fie pregătite și incluse în Poliția Română, acolo unde este cu adevărat nevoie de oameni, pentru probleme serioase. În schimb, polițiștii locali au și cer în continuare salarii mai mari decât Poliția Română, deși munca lor este cu mult mai puțin intensă și responsabilitățile mult mai mici. Dezbaterea ar trebui să fie despre scopul și importanța reală a Poliției Locale, în condițiile în care nu există suficiente fonduri și dotări pentru Poliția Română.

Situație tragică la nivelul tinerilor din România! 20% dintre tinerii români nu au un loc de muncă și sunt șomeri. Există o gravă problemă și la nivelul Uniunii Europene, pentru că s-a scumpit foarte mult mâncarea. Un raport al Comisiei Europene arată că toate costurile de producție în sectorul agroalimentar au crescut mult mai mult decât în perioada pandemiei. Acest raport scoate la iveală faptul că europenii mănâncă mai puțin și mai prost decât în perioada pandemiei. Se pare că efectele pandemiei au fost devastatoare atât pentru industrie, cât și pentru cetățenii care au rămas fără locuri de muncă.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background