Este AUR o creație a Serviciilor Secrete?

Postat de pe 5 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat faptul că: „Îmi este clar acum. Alianța pentru Unirea Românilor este o creație a serviciilor menită să compromită mișcarea patriotică”.

În contextul înțelegerii dintre partidele AUR și USR PLUS pentru a semna aceași moțiune ce are drept scop demiterea premierului Florin Cîțu, publicistul Ion Cristoiu este de părere că ceea ce a făcut George Simion, co-președintele alianței, ar fi o „ticăloșie fără margini”.

Ion Cristoiu susține că „acest Tudor Vladimirescu contemporan își bate joc de electoratul care l-a votat. Principala caracteristică a unui electorat naționalist autentic este demnitatea”. George Simion le-ar da posibilitatea acum celor de la USR PLUS, partidul cu o doctrină foarte diferită față de cea AUR, să-și facă jocul politic. „În acest context, spuneți-mi unul cu demnitate din partidul ăsta. USR PLUS vrea doar să-și arate măreție, iar AUR îl ajută fără ezitare”.

„Eu am susținut acest partid. România avea nevoie, după moartea lui Vadim Tudor, de un partid naționalist. Dar, să vă reamintesc: după parlamentarele din decembrie, AUR mare vâlvă nu a mai făcut. S-a băgat apoi să o încurce pe Maia Sandu în Republica Moldova și cam atât” – a adăugat Ion Cristoiu.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background