DOLHA EXCLUS — A MINȚIT MARAMUREȘENII-BLAT CU CIOLACU

Postat de pe 7 iunie 2024

Mircea Dolha exclus din PNCR Maramureș pentru că a vândut interesul băimărenilor și și-a încălcat propriile promisiuni electorale
Biroul Județean de Conducere al Organizației Județene Maramureș a Partidului Național Conservator Român (PNCR), întrunit în ședință extraordinară pe data de 05.06.2024, l-a exclus, cu unanimitate de voturi, pe dl. Mircea Dolha din partid, candidat PNCR la Primăria Municipiului Baia Mare, după ce acesta, în urma unor privilegii primite de la PSD și Marcel Ciolacu, și-a trădat alegătorii și propriile promisiuni electorale, susținând că se retrage din cursă pentru a-l susține pe Doru Dăncuș, candidatul PSD la Primăria Baia Mare.
Dl. Mircea Dolha a fost primit în PNCR și propus ca și candidat pentru Primăria Municipiului Baia Mare în urma unor discuții în care acesta s-a arătat dornic să facă o serie de proiecte importante pentru Baia Mare: modernizarea piețelor, susținerea producătorilor locali, aquapark și altele.
În cadrul acestor discuții acesta a explicat conducerii PNCR Maramureș că foarte multe proiecte bune pentru Baia Mare sunt blocate de conducerea PSD, care, prin firme intermediare, dorește să căpușeze bugetul local.
Pe data de 17.05.2024 dl. Mircea Dolha și-a lansat candidatura public, împreună cu un „contract” pe care-l face cu băimărenii, în care își semnase demisia în alb dacă nu respectă ceea ce spune în el.
În acest contract, în scrisoarea „dragi băimăreni”, acesta spune, printre altele: „Trebuie să vă mai spun că eu nu am fost, nu sunt și nu voi fi niciodată un om pe care îl poți tranzacționa. PNL și PSD derulează în aceste zile cel mai odios plan politic și electoral gândit și implementat vreodată în Maramureș și în Baia Mare. Deja și-au împărțit toate funcțiile și candidaturile și astăzi ei mimează o competiție politică stranie și foarte periculoasă. Mi-au oferit favoruri și «posturi confortabile» pentru a tăcea și a nu candida. Bieții de ei! Nu au priceput absolut nimic. Eu am ceva ce lor le lipsește cu desăvârșire. ONOARE!”
„După cum se vede, «onoarea» dl. Mircea Dolha a ținut doar câteva zile, până când i s-a oferit destul de către Marcel Ciolacu și PSD”, a spus dl. Mihai Ropan, președintele interimar al PNCR Maramureș.
Pe data de 01.06.2024 dl. Marcel Ciolacu a fost la Baia Mare, ocazie cu care s-a întâlnit cu dl. Mircea Dolha. În cadrul acestei întâlniri s-au tranzacționat funcții și foloase, în schimbul susținerii de către Mircea Dolha a candidaturii lui Doru Dăncuș, ceea ce s-a și întâmplat.
„Pozele afișate public, în care Ciolacu, Dolha și Dăncuș își dau mâna au fost făcute atunci”, a spus Mihai Ropan.
Pe data de 02.06.2024 dl. Mircea Dolha a mers în piața de mașini din Baia Mare împreună cu echipa PNCR, împărțind pliante și „contractul lui Dolha”.
„Deși la acea dată deja dl. Dolha s-a vândut PSD-ului, acesta distribuia pliante cu el și le dădea oamenilor contractul său cu băimărenii, uitându-se în ochii oamenilor și cerându-le să-l voteze pentru că e om de onoare. S-a văzut cu asta că nu are nici un pic de onoare”, a spus Mihai Ropan.
Pe data de 04.06.2024 PSD, prin vocea dl. Marcel Ciolacu, a anunțat public că dl. Mircea Dolha îl susține pe Doru Dăcuș, candidat PSD la Primăria Baia Mare.
În mesajul său dl. Marcel Ciolacu susține că prin această trădare Baia Mare va primi bani de la guvern și așa se vor putea desfășura o serie de proiecte.
„PNCR Maramureș condamnă astfel de gesturi lipsite de onoare nu doar față de colegii de partid, dar mai ales față de alegătorii din Baia Mare. Baia Mare și Maramureșul nu sunt feuda baronilor PSD, care să împartă banii din taxele oamenilor după bunul lor plac, șantajând un municipiu și un județ cu tăierea fondurilor dacă nu e votată camarila lor de partid în funcții publice. Atitudinea PSD este disprețuitoare la adresa maramureșenilor, fiind principala cauză pentru care județul nu a prosperat”, a spus Mihai Ropan.
PNCR Maramureș rămâne fidel maramureșenilor, obiectivul pe care-l are fiind de a aduce prosperitate și bunăstare în Maramureș. În toate funcțiile de administrație locală în care vom fi cu ajutorul votului maramureșenilor, reprezentații PNCR vor propune și susține acele proiecte care aduc bunăstare în județ și se vor opune celor care țin județul capturat mafiei PSD.
PNCR Maramureș


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background