Diferitele chipuri ale lui Vladimir Putin

Postat de pe 17 iunie 2022

Autor: Adrian Lambru

Fizionomistul Ciprian Cucu a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Dacă vom căuta pe internet fotografii cu Vladimir Putin vom observa că fizionomia chipului din tinerețe este una schimbată față de cea de acum. Pe lângă asta, numeroase poze cu președintele rus nu mai pot fi găsite în online”.

Ciprian Cucu susține că, din punct de vederefizionomic,este normal să apară modificări ale unui chip odată cu trecerea timpului. Vorbim aici de masa musculară a feței care se poate împlini sau lăsa de-a lungul anilor. Însă, cum ar fi și cazul lui Vladimir Putin, lățirea zonei mandibulei nu este una normală și naturală. Tocmai din această cauză, unii specialiști sunt de părere că actualul președinte al Federației Ruse nu ar fi aceași persoană cu cea de la începutul carierei politice.

„Unii pot interpreta asta în mod metaforic, iar alții o iau cât se poate de serios” – a adăugat fizionomistul. „Și eu cred că aceste semne de întrebare care se ridică privind chipul lui Vladimir Putin pot spune ceva semnificativ. Dacă vom căuta pe internet fotografii cu el vom observa că fizionomia chipului din tinerețe este una schimbată față de cea de acum. Pe lângă asta, numeroase poze cu președintele rus nu mai pot fi găsite în online”.

Ciprian Cucu menționează faptul că în Rusia domeniul fizionomiei este unul foarte popular, iar specialiștii în domeniu sunt ascultați, unii dintre ei ocupând funcții de consilieri ai unor înalți oameni politici.

Putin cel de azi

Din punct de vedere fizionomic, Vladimir Putin are un chip osos, nu are trăsături prea cârnoase. În combinație cu buzele sale subțiri și cu ochii albaștri-deschiși, aceste elemente faciale dau ideea unei persoane reci când vine vorba de caracter. Privirea fixă și albul curat al ochilor spun despre liderul de la Kremlin că ar fi un om energic, iar spațiul puțin dintre sprâncene și ochi l-ar face pe acest președinte un om impulsiv, care reacționează imediat.

Fizionomistul Cucu spune că tocmai din acest motiv, al temperamentului său, există informații conform cărora, persoane care l-ar fi deranjat cumva pe Vladimir Putin, de la jurnaliști, la activiști sau politicieni, ar fi trecut prin întâmplări nu tocmai fericite. Fie că vorbim aici de asasinări, tentative de otrăvire sau încarcerare.

„O altă trăsătură dominantă la acest șef de stat este curajul” – subliniază Ciprian. „Urechile sale sunt medii spre mari, în comparație cu întreg chipul, iar bărbia sa tinde să se ducă în față. Aceste două trăsăsturi sunt specifuce unei persoane curajoase. Omul acesta nu are nicio trăsătură care să ne arate că l-ar afecta ceva din punct de vedere emoțional. El dacă are ceva în minte, face acest lucru, nu este genul de conducător care să lase manipulat”.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background