Diana Șoșoacă: ”Capul lui Iohannis vrem”

Postat de pe 6 septembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

Potrivit senatoarei independente Diana Șoșoacă, PSD-CIOLACU și-a dat arama pe față astăzi. În Biroul Permanent, PSD s-a ridicat și a plecat când s-a dorit depunerea moțiunii AUR-USR-PLUS, astfel ca moțiunea nu a putut fi depusă.

”Nu îi agreez pe niciunii, dar, dacă tot dl Ciolacu face pe BATMAN la televizor și apostrofează puterea, dar „parandărăt” e Cruela Devil contra democrației, atunci de ce nu ar accepta încă o moțiune a pseudopartenerilor de așa-zisă opoziție, colegii cu fundu-n două luntrii( vorba lui Anton Pann)- AUR , partidul de tinichea, nou combinat cu USR PLUS pt procreerea MOȚIUNII, astfel încât AUR participa la scandalul funcțiilor USR-PLUS,  (cine știe, poate se lipesc de vreo funcție), că nu ar strica să fie admise două moțiuni, pt prima dată în istorie? Pe principiul DOUĂ-NTR-UNUL!” a declarat senatoarea în cadrul unei postări pe pagina ei de Facebook.

În postarea realizată de Diana Șoșoacă, aceasta a afirmat că tot ceea ce se întâmplă acum este produsul serviciilor secrete românești. Vina este în special a serviciilor secrete străine, care dictează toate mișcările politice spre interesul străinilor. ” Mișcarea AUR-ului, partidul de tinichea, nu servește decât intereselor USR-PLUS, deci serviciilor secrete externe și a unei părți românești pe ruta Franța, care s-au supărat pt că au pierdut Ministerul JUSTIȚIEI,  cel mai important minister, cel prin care se controlează toata justiția și se deviază dreptatea în România”.

”De anul trecut, când încă nu eram implicată in politică,  am solicitat SUSPENDAREA LUI JOHANNIS de către Parlament si organizarea unui Referendum pt ca poporul să îl demită pe Johannis, un personaj sinistru care distruge România pas cu pas. Niciodată nu a fost președintele Românilor, ci președintele interesului german și al aliaților lor. S-a făcut interesul nemților, americanilor, ungurilor, rușilor,  dar nu al românilor.”, a mai afirmat senatoarea.

Sursă text: pagina de Facebook a senatoarei independente Diana Șoșoacă


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background