„Delirul” politicianului Cîțu

Postat de pe 12 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Florin Cîţu nu a făcut nimic în politică până azi. Iar acum este în stare de o dictatură”.

În calitate de sociolog, Vasile Dîncu realizează un portret al lui Florin Cîţu în raport cu societatea românească. După declarația făcută de premier privind salariile mari din România, președintele Consiliului Național al PSD susține că Florin Cîțu trebuie să înțeleagă că nu are cum să zică orice și să facă ce dorește.

„Românii, când află că premierul țării spune că suntem un stat ale cărui salarii ajung la 3000 de euro, nu vor înțelege realitatea în care trăiesc” – afirmă Vasile Dîncu. „Vor simți că nu există nimic rațional în țara asta și că marea majoritate a lor este scoasă de la numărătoare. Când declari că România este țara salariilor mari scoți din statistici 90% din populația țării”.

În ce direcție merge România?

„Problema cea mai mare este că noi nu avem o direcție” – susține Vasile Dîncu. „Mergem într-o o derivă din cauza politicii neserioase din ziua de azi. Politica românească a ajuns doar un spectacol ieftin și vulgar”.

„Zilele trecute Cîțu și-a propulsat singur o știre ca să pară și el mai golan. Pe lângă asta, e complet halucinant ce răspuns i-a dat Guvernatorului Băncii Naționale. Cică ne invidiază europenii! O halucinație! Președintele ar trebui să-și pună întrebări în legătură cu premierul pe care l-a pus în funcție” – a adăugat președintele Consiliului Național al PSD.

„O degringoladă colectivă” – așa descrie Vasile Dîncu societatea românească actuală.Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background