De ce Angelina Jolie a găsit „vindecare” în noul ei thriller Those Who Whish Me Dead

Postat de pe 11 mai 2021

“Those Who Whish Me Dead” este un film de supraviețuire, intens și emoțional care o face pe Jolie să interpreteze o femeie puternică și hotărâtă. Personajul ei trece prin rolul din film, dar, aparent, Jolie a descoperit că este terapeutic și recent a vorbit despre motivul pentru care viitorul ei film a fost atât de vindecător pentru ea.

Angelina Jolie a vorbit recent despre modul în care îi place să joace personaje care au fost rănite și sunt capabile să se reunească din nou. Pentru ea, există ceva care se transmite de la personaj la viața reală.

„Sunt atrasă de oamenii care au trecut prin ceva și sunt răniți și apoi își găsesc drumul înainte și îl depășesc. Ca artist, este foarte vindecător să joci astfel de oameni. Ea a fost foarte vindecătoare pentru mine, pentru că tocmai ești rănit atât de mult și apoi te ridici”, a declarat actrița.

“Those Who Whish Me Dead” se concentrează pe Angelina Jolie, care joacă o femeie cu PTSD. În timp ce lucrează în Montana, găsește un băiat care tocmai a asistat la crima tatălui său din mâna asasinilor și își asumă sarcina de a proteja copilul de ucigași. Ea se confruntă cu focuri atât emoționale, cât și literale de-a lungul drumului și trebuie să lupte împotriva lor pentru a se salva atât pe ea, cât și pe copil..


Angelina Jolie a jucat de multe ori femei puternice în unele filme de acțiune de nenumărate ori. Acesta poate fi motivul pentru care a preluat diferite tipuri de roluri în ultima vreme, dar se pare că aspectele mai umane și emoționale ale filmului “Those Who Whish Me Dead”au apelat la partea ei care avea nevoie de vindecare.

“Those Who Whish Me Dead” va fi disponibil în cinematografe vineri, 14 mai 2021.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background