Dan Voiculescu își bate joc de sondajele din campanie: „Eroarea maximă versus marja a fost la Palada de 430% și la Pieleanu de 850%”

Postat de pe 22 iunie 2024

Patronul de facto al Antenei 3, Dan Voiculescu, își bate joc de sondajele din campanie: „Eroarea maximă versus marja a fost la Palada de 430% și la Pieleanu de 850%”, a scris acesta pe blog.

„După alegerile din 9 iunie un prieten mi-a arătat rezultatele comparate, comunicate de mai multe societăți și persoane, așa zis abilitate. Printre ele Avangarde, Pieleanu și Sociopol, Palada, toți cu pretenții de mari jucători pe piață. Eroarea maximă versus marja a fost la Palada de 430% și la Pieleanu de 850%. Cea mai mică eroare a avut-o Atlasintel, respectiv 33%. Să vedem cine va face exitpoll-urile la alegerile prezidențiale și parlamentare”, a scris Dan Voiculescu.

Înainte de alegeri, mai multe sondaje arătau că PUSL va trece pragul de 5% și va intra în Parlamentul European, dar partidul – înființat de Dan Voiculescu – a fost votat de mai puțin de 2% din electorat. Aproape toate institutele mari care efectuează sondaje în campania 2024 sunt controlate de clienții PSD, ceea ce face ca publicul să fie neîncrezător în datele prezentate. Contribuie la această neîncredere și faptul că, la alegerile precedente, aceste institute au prezentat sondaje care s-au dovedit a fi cu mult diferite de rezultatele finale.

sursă: ziuanews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Următoarea știre

Patrioții și Patriotul


Thumbnail
Melodia actuala

Titlu

Artist

Background