Cum minte TAROM

Postat de pe 9 februarie 2024

„TAROM este prima companie aeriană românească care te reconectează zilnic cu SUA”, anunță compania aeriană de stat. De fapt, TAROM face ceea ce alte site-uri de booking aerian fac dintotdeauna: conectează zborurile pentru călători.„SUA devine (sic!) o destinație mai accesibilă cu TAROM! Compania TAROM a pus deja în vânzare biletele pe ruta București – New York și București – Miami”, anunță compania de stat TAROM.Însă călătoria peste Atlantic va fi asigurată de alte companii aeriene, partenere cu cea românească, spune Europa Liberă.

„TAROM reîncepe operarea zborurilor zilnice împreună cu partenerii săi din alianța Sky Team: Air Europa și ITA Airways și are în plan, în scurt timp, completarea rutelor de zbor și către alte destinații din SUA, majorarea frecvențelor de zbor și a ofertelor tarifare”, scrie în comunicatul TAROM, de pe site-ul companiei și de pe Facebook.

În plus, ce nu spune TAROM în comunicatul de presă este că singura facilitate pe care o oferă pasagerilor este cea de rezervare directă pe site, la alte două companii aeriene partenere cu cea românească.

Compania nu menționează nici că astfel de colaborări se puteau face de peste zece ani. Adică din 2010, de când este parteneră a alianței Sky Team, spune Narcis Pascu, lider al sindicatului TAROM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background