Cum îl trădează fizionomia feței pe Klaus Iohannis

Postat de pe 25 mai 2022

Autor: Adrian Lambru

Fizionomistul Ciprian Cucu a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Din punct de vedere administrativ, Klaus Iohannis poate fi un bun lider, însă când intervin și alte situații pot apărea diverse scenarii problematice”.

Ciprian Cucu observă că președintele României Klaus Iohannis face parte dintre numeroșii șefi de stat cu ochii înguști, o trăsătură specifică oamenilor care știu să țină secrete. De asemenea, faptul că nările sale nu sunt vizibile în momentul când stă drept sugerează faptul că este o persoană care nu ar scăpa atât de ușor informații.

„Chipul lui Klaus Iohannis este cât de cât simetric din punct de vdere al etajelor, însă este un accent pe partea mentală” – subliniază Ciprian Cucu. „Acesta știe foarte bine să pună informațiile cap la cap. Fizionomia sa facială este una des întâlnită când vine vorba de conducătoi”.

Fizionomistul susține că președintele României poate fi, din acest punct de vedere, un bun lider din punct de vedere administrativ, însă atunci când intervin și alte situații pot apărea diverse scenarii problematice. Acestea pot apărea tocmai din cauza secreterol care și informațiilor pe care le deține.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background