Cristian&Clarissa Terran la Golden Hour cu Jessie: „2024 va fi un an revoluționar pentru România”

Postat de pe 15 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian și Clarissa Damian au vorbit despre aspectele importante ce vor afecta România în perioada imediat următoare.

România intră în anul 2023 abia pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională. Unii ar putea folosi acest argument pentru a demonstra că România ar fi o țară înapoiată, însă în realitate această particularitate a țării noastre ne oferă și un avantaj, tocmai pentru că putem observa greșelile altora și învăța din ele. Pentru România ar esențial să nu se angajeze în nicio luptă și să nu provoace niciun conflict. Guvernată de cifra 7 în noul an în care intră, România își va menține înțelepciunea și va evita confruntările nedorite.

Anul 2024 va fi un an revoluționar pentru România, pentru că se vor produce multiple schimbări de paradigmă și tranziții către digitalizarea diverselor aspecte ale societății cotidiene. Acestea deja au fost puse în mișcare din ultimele luni ale anului 2023 și vor fi continuate și duse la bun sfârșit în anul următor. Anul viitor ne va împinge să acționăm și să luăm atitudine împotriva abuzurilor pe care le suferim.

Înaintea „nașterii” propriu-zise, care pentru România este marcată de data de 1 Decembrie, țara va trebui să-și achite toate datoriile, fie ele considerate datorii energetice sau de altă natură. Este important în această perioadă să gândim pozitiv despre România și să manifestăm pozitiv în legătură cu țara. În luna decembrie, este recomandat să începem noi procese de vindecare, să iertăm și să uităm rănile trecutului, să ne rugăm pentru viitor, guvernați de energia cifrei 7.

2024, care pentru România va fi guvernat de cifra 7, va fi o pregătire pentru provocările karmice care vor începe odată cu anul 2025, când România va intra sub incidența cifrei 8. Românii trebuie să lupte pentru a-și păstra tradițiile, iar în an guvernat de cifra 7 trebuie să sporească practicarea datinilor pentru a alimenta egregor-ul național. Doar așa pot cetățenii să lupte cu sabotorii care încearcă denigrarea imaginii României și distrugerea valorilor naționale.

La anul există șanse să se extindă conflictul la nivel mondial, iar România ar putea fi forțată să se alăture anumitor grupări sau alianțe. România trebuie să rămână neutră. Energia anului 2024, guvernat de cifra 8, predispune la foarte multe conflicte în țări mici și la foarte multe tensiuni la nivel societal. De aceea este esențial ca românii să se roage pentru înțelepciunea conducătorilor și să transmită gânduri bune către Univers, pentru că ele se vor manifesta mai devreme sau mai târziu.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background