Cristian Terran&Clarissa Damian: cu ce se va confrunta omenirea începând din octombrie

Postat de pe 27 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Invitați în cadrul emisiunii „Golden Hour” cu Jessie de la Radio Gold FM, Clarissa Damian și Cristian Terran au vorbit despre crizele pe care le traversează întreaga omenire în această perioadă, despre cum le vom face față și ce vom învăța din vremurile tulburi care ne-au dat bătăi de cap recent.

Cristian Terran, numerolog și scriitor, avertizează că luna octombrie va fi una explozivă pentru întreaga planetă. Conflictele, tensiunile și protestele se vor intensifica și se vor înmulți. De vină pentru declinul întregii omeniri este însăși încercarea forțată de a schimba ordinea firească a lucrurilor, de a ucide normalitatea și tradiția. Manifestările principale ale acestei schimbări bruște sunt destrămarea familiei, libertinajul excesiv și sfidarea legilor naturii. „Nu este o pedeapsă divină; ne-o facem cu mâna noastră”, afirmă Cristian Terran.

Clarissa Damian aduce la lumină faptul că cei care dictează și vor să impună progresismul sunt chiar liderii statelor dezvoltate. Țările mai slab dezvoltate încă mai păstrează un sistem de valori de care se țin cu dinții și nu sunt la fel de afectate de derapajele sociale. Odată cu avansarea tehnologiei și odată cu îmbogățirea, oamenii tind să-și piardă valorile, motivația și țelul în viață. Asistăm la o îndepărtarea a omului nu numai de biserică, ci și de el însuși.

Anul 2022 încă nu s-a încheiat și ne poate surprinde cu noi evenimente de amploare

Cristian Terran și Clarissa Damian au numit anul 2022 „Anul care va rămâne în istoria umanității”. Se pare că pronosticul lor s-a adeverit, întrucât anul 2022 a fost marcat de multiple tensiuni și probleme la nivel mondial. Atenție, însă, că anul încă nu s-a terminat.

„Din punct de vedere numerologic, fiecare om și fiecare țară intră într-un anumit an exact în ziua în care s-a născut sau a luat ființă. Cifra 6 care domină anul curent cere să fim armonioși. Dacă nu suntem echilibrați și pașnici, energia anuală va scoate agresivitatea din noi. Interesant este că fiecare om, dar și fiecare țară, poartă în interiorul său o anumită cantitate de agresivitate. România va scoate la iveală această agresivitate începând din luna decembrie 2022, odată cu ziua națională. Asta înseamnă că vor exista anumite puncte de ‘explozii energetice”, anunță Cristian Terran.

Ce are omenirea de învățat din crizele globale iscate?

Distrugerile de la nivel global au pornit, de fapt, de la micile răbufniri ale fiecăruia dintre noi, fie că vorbim de certuri cu oamenii apropiați, fie că vorbim de decizii care au adus rău. Dacă lucrăm în viața de zi cu zi cu emoțiile negative copleșitoare pe care le experimentăm, dacă ne dăm seama de propriile greșeli pe care tindem le perpetuăm, vom putea să ne schimbăm pe noi înșine și, ulterior, lumea din jur. Oamenii au nevoie să învețe să se adapteze pentru a putea progresa și pentru a se putea dezvolta.

Crizele vor înceta când omul se va detensiona și își va dori atât o pace interioară, cât și o pace în exterior. În plus, oamenii au tendința să nu își exprime clar nemulțumirile atunci când ele există, urmând ca ulterior să se plângă de faptul că au fost constrânși să facă anumite lucruri. Ei bine, impunerea anumitor măsuri sau forțarea lor au loc din cauza faptului că oamenii nu reacționează și nu spun ceea ce simt, acționând contrar rațiunii lor. Dacă lumea ar începe să gândească diferit, s-ar putea produce schimbări reale și vizibile.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background