Cozmin Gușă: „Lockdown-ul României este hotărât din exterior, nu de politicienii noștri”

Postat de pe 31 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic Cozmin Gușă a declarat pentru cetățeanul.net că „s-a obținut o amânare în România care ține de festivalul Untold de la Cluj. E vorba de o întreagă afacere cu droguri”.

Cozmin Gușă susține faptul că festivalurile de la Cluj ar reprezenta, de fapt, întregi afaceri cu subtanțe interzise în România. „Interesele sunt foarte mari ca și Untold-ul să se țină anul acesta. De aceea nu s-a impus lockdown până acum. Se dorește desfășurarea acestui festival pentru a se învârti niște bani prin aceste rețele de trafic de droguri”.

Carantină generală înainte sau după congresul PNL?

În cazul României, ar exista două scenarii, conform lui Cozmin Gușă. „Primul scenariu include declararea carantinei generale după congresul PNL, ca cei din partid să se poată întâlni liniștiți. A doua variantă face referire la un lockdown imediat după Untold, care se va încheia cu o săptămână mai devreme de congres. Acesta ar urma să se țină online pentru a nu se da prilejul unor confruntări”.

„Echipa lui Ludovic Orban va dori să dea atacul final atunci, la congres, iar Cîțu se teme de ceea ce va urma în acest caz” – consideră analistul politic.

Diferența dintre Orban și Cîțu

Cozmin Gușă observă o posibilă diferențe dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu în ceea ce privește interesele politice și ceea ce susține fiecare: „Orban a susținut, din când în când interese externe, în dauna interesele României, pe când Cîțu servește doar factorului extern, neinteresându-l de țara asta”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background