Copiii de vedete aleg să nu mai poarte numele de familie ale celebrilor lor tați

Postat de pe 4 iunie 2024

De la Malia Ann, fiica lui Barack Obama, la Suri Noelle, fiica lui Tom Cruise, acești copii de vedete au ales să nu mai poarte numele de familie ale celebrilor lor părinți, scrie Madame Figaro. Vivian Jenna Wilson, inițial Xavier Musk, este fiul lui Elon Musk care si-a schimbat numele în același timp cu sexul de la barbat la femeie la 19 ani.

Nu este întotdeauna ușor să ai un nume cunoscut. Dacă poate ajuta la deschiderea ușilor, poate și să pună „fiicele sau fiii lui” sub influența unor prejudecăți care ar putea să dea impresia că succesul și meritul vin doar din numele de familie. Pentru a nu rămâne în umbra părinților lor celebri, unii copii aleg să-și schimbe numele de familie pentru a exista și a reuși pe cont propriu. Pentru alții, schimbarea numelui se poate datora și unor relații complicate în cadrul familiei. Aceasta este ceea ce tind să arate schimbările recente ale mai multor copii de vedete .

Vivienne Jolie, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a ales să păstreze doar numele mamei sale. Cu ocazia musicalului de Broadway The Outsiders , la care lucrează tânăra dansatoare și a cărui producătoare principală este mama ei Angelina Jolie, tânăra a fost menționată în broșura emisiunii sub numele de Vivienne Jolie și nu sub cel de Vivienne Jolie-Pitt, numele ei legal. Copilul cuplului nu este primul care renunță la numele tatălui ei în familia ei: înaintea ei au făcut această alegere și surorile ei Zahara (19 ani) și Shiloh (17 ani).

„Spune-le pe prenumele lor”

Malia Obama , fiica cea mai mare a cuplului prezidențial Barack și Michelle Obama, și-a început o carieră ca regizor. Cu toate acestea, în 2023, în timpul prezentării scurtmetrajului ei The Heart la Festivalul de Film de la Sundance, tânăra de 25 de ani s-a angajat ca regizor și scenarist sub numele Malia Ann și nu Malia Obama.

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, pare să își facă debutul în carieră sub un nume nou-nouț. Ca și în cazul Vivienne Jolie, fiica cuplului de actori și-a dezvăluit noul nume în broșura emisiunii pentru unul dintre spectacolele sale de teatru. Pe foaia de distribuție, Suri este menționată ca Suri Noelle, al doilea nume al mamei sale, și nu numele ei de naștere. Cea care și-a sărbătorit cei 18 ani pe 18 aprilie nu și-ar fi văzut tatăl de mai bine de 10 ani.

Jaden și Willow , copiii actorilor americani Will Smith și Jada Pinkett Smith, au ales amândoi să-și continue cariera artistică doar cu prenumelr lot, fără a-și folosi numele de familie.

Vivian Jenna Wilson, inițial Xavier Musk la naștere, este fiul lui Elon Musk . Și-a schimbat numele în același timp cu sexul, a decis la vârsta de 19 ani și a declarat prin acte judiciare „nu mai dorește să fie rudă” cu Elon Musk. Adolescentul a luat astfel numele mamei sale Justine Wilson. Elon Musk a dat vina pe școala de elită din LA pentru că a spălat creierul fiului sau împingându-l sa devina „trans” si „comunist” care îl uraste pentru că este bogat, a scris New York Post

Fondatorul SpaceX a spus că inițial a fost „în general optimist” cu decizia copilului său până în aprilie 2022, când Wilson „a devenit un marxist fervent și a rupt toate relațiile cu el”, dezvăluieun fragment din viitoarea biografie „ Elon Musk ”, care a fost publicată în Wall Street Journal 

„A mers dincolo de socialism pentru a fi un comunist deplin care gândeste că orice bogat este rău”, a spus Musk

În cele din urmă, să ne amintim că o anume Angelina Voight a fost cea care a făcut schimbarea în 2022. Angelina Jolie și-a ales de fapt al doilea prenum Jolie ca nume de familie. După o copilărie și adolescență în care tatăl său, actorul Jon Voight, a fost rar prezent, fosta soție a lui Brad Pitt a preferat să nu-i păstreze numele.

sursă: Madame Figaro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background