Conspirațiile lui Klaus Iohannis

Postat de pe 21 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Aceia care ne spun să nu credem în conspirații ne spun că există o conspirație a anti-vacciniștilor ca să omoare români”.

Jurnalista a descris acest fenomen ca fiind „logica ilogicului” și „culmea conspiraționismului”. Președintele României Klaus Iohannis ar dori să introducă în Codul Penal infracțiunea de delict de opinie. Însă, această lege ar urma să fie „îmbrăcată” în interzicerea răspândirii de infornații false.

„Este interesant cum există o mulțime de fake-news-uri care contrazic realitatea venoite chiar de la Guvernul României. Această campanie mincinoasă făcută pe bani publici.” – este de părere Iosefina Pascal. Însă pentru a promulga o astfel de lege organică, aceasta trebuie trecută pron Parlament. “PNL și USR vor face hora mare și vor vota această modificare a Codului Penal pentru a băga la închisoare oamenii care nu vor să tacă din gură și care pun la îndoială eficacitatea acestor restricții și credimilitatea conducerii”.

Jurnalista este critică cu privire la măsurile anunțate de Kluas Iohannis: „Același președinte al nostru a fost surprins la congresul PNL fără mască și merge în Egipt, unde rata de vaccinare este foarte foarte mică”.

Dilema eșecului campaniei de vaccinare

Iosefina Pascal consideră că mesajul pe care vrea Guvernul să-l transmtă are mai multe șanse să ajungă la români decât mesajul așa-zișilor „propagandiști”. „Persoane publice ca Cozmin Gușă, Diana Șoșoacă, Dana Budeanu, Dan Bitman și alții cu mesaj anti-Guvern și pro libertate au un public total de circa 2 milioane”.

„Este penibil să spui că eșecul campaniei de vaccinare stă în câtev persoane din spațiul public care au ales pentru propria persoană să nu se vaccineze” – a adăugat jurnalista GOLD FM.

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background