Consiliul Local al orașului Los Angeles a scos semnele de circulație „întoarcerea interzisă” pentru că erau considerate „anti-LGBTQ”

Postat de pe 15 iunie 2024

Oficialii au spus că semnele de circulație sunt rămășițele politicilor anti-LGBTQ din trecut, scrie NBC Los Angeles 

Semnele stradale despre care oficialii au spus că vizau anterior membrii comunității LGBTQ au fost ridicate luni dintr-un cartier Silver Lake din Los Angeles

Semnele pe care scria „No Cruising” („Fără croazieră” –  ceea ce înseamnă interzicerea condusului repetitiv a oricărui autovehicul pe lângă un punct de control ) și „întoarcerea interzisă” au fost instalate în 1997, când vecinii s-au plâns că bărbații homosexuali ieșeau și căutau întâlniri în anumite zone rezidențiale din apropierea barurilor gay populare.

În timp ce semnele „Fără croazieră” au fost îndepărtate după ce Consiliul de Cartier a votat pentru dezmembrarea lor în 2011, unele dintre semnele de circulație „întoarcerea interzisă” au rămas.

Nithya Raman, consilierul orașului Los Angeles, al cărui district include o porțiune din cartier, a spus că a aflat despre semnele rămase de la un rezident care a ascultat un podcast . 

După luni de „proces birocratic”, Raman a spus că a colaborat cu biroul consilierului care supraveghează cartierul pentru a elimina si aceste semne. 

sursă: NBC Los Angeles 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background