Comaroni: Operațiunea înlocuirii lui Simion cu Geoană la candidatură s-a declanșat!

Postat de pe 10 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul referitor la factorul Lulea și situația din conducerea AUR, ce apare conflictuală chiar înaintea alegerilor, putând duce la defectarea mecanismelor interne exact pe fondul creșterii susținerii pentru curentul politic suveranist.

Jurnalistul Bogdan Comaroni este de părere că AUR-ul, care este partidul cel mai puternic din valul suveranist, nu putea să fie lăsat să ajungă la putere, planul Statului Paralel fiind fie confiscarea acestuia, fie distrugerea sa. Pentru a-și duce planul la îndeplinire, Statul Paralel și-a infiltrat oameni în AUR, pregătind o mare lovitură din interior cu scopul de a elimina pe oricine îi deranjează proiectele de căpușare a țării.

În planul mediatic, interfața Statului Paralel este reprezentată de trustul Antena, deținut de Dan Voiculescu. În momentul de față, pe piața alegerilor are loc o negociere la mai multe capete, în care tartor este Voiculescu pentru Statul Paralel, ca om care are decizia în planul mediatic. Negocierile sunt sprijinite și de celălalt corifeu, Sebastian Ghiță, chiar dacă el nu este în România. PSD și PNL aduc în față ‘iepurașul’ Cîrstoiu pentru ca acesta să piardă alegerile. Ramura securistoidă reprezentată de Voiculescu negociază pentru a obține capitala, prin susținerea lui Piedone, și pentru a-și securiza afacerile murdare, în timp ce ramura securistoidă reprezentată de Ciolacu, Ciucă și restul vine cu soluția de a-l propune pe Cîrstoiu, un candidat slab și ușor de bătut în cursa electorală, potrivit explicațiilor lui Bogdan Comaroni. Totodată, aceeași tabără vizează și preluarea Sectorului 1, supranumit și „capitala capitalei” datorită importanței sale majore și datorită banilor care sunt investiți aici. Și aici este propus un candidat cu șanse extrem de mici, liberalul George Tuță de care nu a auzit mai nimeni, scopul fiind lansarea Ramonei Bruyenseels, venită de la PUSL la AUR, la primăria Sectorului 1. Așadar, reiese din analiza jurnalistului Bogdan Comaroni, că Dan Voiculescu și gruparea lui de securiști sunt adevărații câștigători ai aranjamentelor de la București.

În dimineața zilei de astăzi, 10 aprilie, a apărut un nou sondaj marca Insomar, care îl poziționează pe Mircea Geoană pe primul loc și pe George Simion pe locul 3, după ce Cozmin Gușă a anunțat că se retrage din cursa pentru primăria București, pentru că liderul AUR nu își asumă și nu dorește să-și anunțe candidatura la prezidențiale. Candidatura lui Cozmin Gușă și înțelegerile acestuia cu George Simion încurcau planurile Statului Paralel, motiv pentru care s-a activat imediat gruparea de acoperiți infiltrați în partid pentru a stopa un proiect cu adevărat suveranist și benefic pentru țară. Reușita operațiunii de distrugere a AUR-ului din interior generează anularea spiritului de frondă al cetățenilor, revărsat către AUR, singura variantă suveranistă din România, și va duce la o prezență mai scăzută la vot, în avantajul Bruxelles-ului.

Mai mult decât atât, prin Marius Lulea și prin Dorin Iacob, Mircea Geoană negociază cu AUR-ul, existând șanse foarte mari ca el să fie desemnat candidatul AUR la prezidențiale anul acesta. În ultimul sondaj al Inscop, Geoană este cotat cu 26%, pe primul loc, în timp ce George Simion este cotat cu 13%, clasându-se pe locul 3 la intenția de vot a românilor în turul I al prezidențialelor. Prin aceste scoruri măsluite sunt încurajați, practic, auriștii să-l sprijine pe Geoană la prezidențiale, în timp ce lui George Simion îi este indusă ideea că are șanse mici, fiind sub scorul partidului. Așa este tranșată problema AUR și așa este distrus și curentul suveranist în România.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background