Ionescu: Mascaradele de la Sectoarele 1 și 2 sunt de fapt lupte între servicii secrete

Postat de pe 12 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Iulian Ionescu a analizat mascarada de la Sectorul 1 organizată de Clotilde Armand, ce pare susținută de către ambasada SUA, mascaradă dublată de cea de la Sectorul 2 ce implică tot un primar USR, ce concluzii de etapă putem desprinde, cum caracterizăm aceste evenimente, și altele similare, unice în spațiul UE.

Clotilde Armand acuză fraudarea alegerilor la Sectorul 1, iar azi-noapte s-a dus la Ambasada SUA să reclame acest fapt. Surse sigure spun că Armand nu a fost primită în Ambasadă, sugerându-i-se să folosească poșta electronică sau clasică pentru a trimite orice fel de reclamații legate de speța anterior menționată. Jurnalistul Iulian Ionescu a scris în această dimineață o solicitare oficială îndreptată către Ambasada SUA, cerând clarificări în legătură cu acest subiect, însă nu a primit niciun răspuns. Nu ar fi prima dată când Ambasada americană refuză să comunice cu presa; se împlinește un an de când aceasta ignoră complet solicitările Clubului de Presă. Este foarte posibil ca Armand să facă tot acest joc tocmai pentru că încearcă în mod disperat să rămână în atenția publicului.

România, în plin an electoral, atrage foarte mult interesul, tocmai pentru că în special SUA dorește și urmează să construiască un „pod” economic și strategic prin România, în contextul războiului ucrainean și a demarării negocierilor pentru contractarea reconstrucției Ucrainei. Americanii vor ca liderii din România să fie obedienți și cooperativi, pentru a-și putea duce interesele la bun sfârșit fără să întâmpine piedici sau întârzieri.

Revenind la mascarada de la Sectoarele 1 și 2, unde se tergiversează numărătoarea voturilor și unde oamenii au ajuns să doarmă în incinta secțiilor de votare pe scaune de plastic și paturi improvizate, în timp ce sacii cu buletinele de vot ajung nesupravegheați, jurnalistul Iulian Ionescu a scos în evidență faptul că asistăm la o bătălie între servicii. În spatele candidaților se ascund alte interese, evidențiate inclusiv prin faptul că, cel puțin în Sectorul 1, există rețele foarte importante de afaceri imobiliare, pe teritoriul acestuia se regăsesc majoritatea ambasadelor și așa mai departe. Jocul murdar și ieșirea în afara democrației sunt demonstrate inclusiv de neimplicarea autorităților, cum ar fi Inspecția Muncii, care ar fi trebuit să acționeze și să dea amenzi de sute de mii de lei pentru felul în care sunt tratați cetățenii contractați să numere voturile în secțiile din Sectoarele 1 și 2. La mijloc mai poate fi vorba și despre strategia USR-ului de a-și ascunde eșecul teribil de la alegeri, unde a obținut doar 2 mandate de europarlamentari, trimițând în PE personaje suspecte, cu dosare penale, și eșuând lamentabil la locale.

O altă bizarerie a alegerilor, de data aceasta a celor europarlamentare, este obținerea unui mandat în PE de către anonimul Nicu Ștefănuță, care nu și-a făcut campanie pe nicăieri, dar care a reușit să obțină 3%. În urma acestor alegeri, li s-a inoculat cetățenilor ideea că, indiferent pe cine pun ștampila pe buletinele de vot, ies câștigători tot cei care „trebuie” și astfel românii ajung să se mulțumească cu situația dată, nu se revoltă și îndură la nesfârșit abuzuri. Discrepanța majoră între faptul că românii apreciază și susțin critica presei independente îndreptată către politicienii impostori și numărul voturilor neverosimil de mare în cazul lui Nicușor Dan, al lui Clotilde Armand și al altora se explică doar prin îndobitocire, manipularea aparatelor de vot sau inconștiența generalizată de la nivelul societății române.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background