Cenzura votată în Parlamentul European – dezbaterea publică va fi anulată!

Postat de pe 2 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În Parlamentul European au avut loc o serie de dezbateri și discuții care au evidențiat tendința de implementare a cenzurii și orientarea profund nedemocratică a acestei adunături de politruci. Acesta a fost subiectul analizat de jurnalista Iosefina Pascal, gazda emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM.

’Regimurile străine au exploatat pandemia pentru a submina democrația în UE’, au declarat experții în fața unui comitet special al Parlamentului European care investighează pandemia și consecințele ei. Au avut loc dezbateri și discuții la Parlamentul European și în cadrul acestora europarlamentarii au ajuns să se contrazică singuri. Cei care fac parte din comisia care anchetează modul în care au fost încheiate contractele cu Pfizer și la care nu a vrut să vină Bourla sunt ruși, sunt chinezi?

 „Rusia și China au exploatat pandemia pentru a disemina încredere; este exact ce vă spuneam, nu contează despre ce subiect îți pui întrebări sau ce discuți, dacă faci afirmații contrare narativului oficial impus prin corporații, fact-check-eri, politruci, ești omul Rusiei sau al Chinei”, a afirmat Iosefina Pascal.

Dar o comisie care să ancheteze jafurile din bani publici și din bani europeni în privința achizițiilor în pandemie când se va face în Parlamentul European? Dar o comisie care să studieze modul în care s-a mințit în mod criminal nu numai în privința contractelor, dar și în privința eficacității vaccinurilor experimentale când se va face? Când se va face un comitet special care să ne spună de ce în România au fost oamenii îngropați fără haine în saci negri și au fost interzise autopsiile?

Un europarlamentar francez de centru-stânga, Raphael Glucksmann afirmă că ’pandemia a fost un moment cheie al acestui efort de destabilizare depus de Rusia și China. Democrațiile noastre au fost zdruncinate; ne confruntăm cu un eveniment fără precedent neștiind cum să-l combatem, terenul perfect pentru campanii de destabilizare, n-avem de-a face doar cu știri și informații false’. ”Mai lipsește să spună direct că rușii au răspândit virusul, nu că virusul a provenit dintr-un laborator din China în urma unor cercetări finanțate inclusiv de Fauci, deci implicit de SUA. Corect, avem de-a face cu informații false venite inclusiv de la nivelul producătorilor pharma, de la nivelul guvernelor, dar și de la instituțiile de la Bruxelles”, a punctat jurnalista.

Politrucii europeni s-au implicat direct în aplicarea planului industriei pharma, conduși de interese financiare sau doar din slugărnicie, au stabilit clar varianta care trebuia impusă și au promovat-o, cenzurând orice opinie sau informație ce se opunea minciunii oficiale. Dar prin toate aceste acțiuni au încălcat brutal toate drepturile și libertățile cetățenilor europeni, deși au fost aleși de aceștia tocmai pentru a le apăra drepturile fundamentale. Cenzura se dovedește astfel un instrument puternic în mâna acestor ticăloși îmbuibați care o folosesc pentru a înăbuși ultimele rămășițe de libertate care mai există în Europa.

„Ne destabilizăm singuri; faptul că acești indivizi au putut să scoată asemenea elucubrații nedemocratice fără a fi combătuți măcar… dacă ăsta e nivelul dezbaterilor din Parlamentul European situația este foarte gravă. Ăsta e viitorul democrației, renunțarea la dialog și implementarea parului în cap și a pumnului în gură? Acești stângiști, acești staliniști spun asemenea mizerii chiar în Parlamentul European!”, și-a încheiat Iosefina analiza.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background