Ce este numerologia? – cu Oana și Adina Timofte

Postat de pe 28 aprilie 2022

Autor: Vali Andronescu

Numerelogul Oana și numerologul Adina Timofte au declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Numerologia este o știință care ne ajută să putem evolua în viață sub toate formele”.

Oana și Adina Timofte sunt doi numerologi consacrați în România, care au apărut în mai multe rânduri la televizor și care au împărtășit detalii semnificative în ce privește numerologia.

„Numerologia nu exlude biserica, nu exlude divinitatea”, a specificat Oana Timofte. „Nu e o ghicitoare, fiecare număr, precum data de naștere, numele complet pe care îl are fiecare, numărul imobilului, numărul de mașină au semnificația proprie”, a mai adăugat aceasta.

În numerologie, este vorba de energii. „Nu ne trebuie multă știință și foarte multă informație să ne dăm seama că suntem energie”, a transmis Adina Timofte. „Facem parte din Univers sub o formă sau alta”.

Există o interpretare a fiecărui număr, potrivit Adinei. „Ele spun multe despre tine, dacă ai un proiect, dacă nu ai, ce fel de karmă deții”.

Numerologia îți răspunde la întrebări și oferă o analiză personalizată care oferă informație. „Puterea înseamnă încrederea că ești pe drumul cel bun, că ai informația totală despre tine care te ajută să te duci pe potecile care sunt pentru tine”, a precizat numerologul.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background