Caracterul penal al implicării Sistemului în bătălia din PNL

Postat de pe 4 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Ion Cristoiu: „Acum, în interiorul unui partid de dreapta de la guvernare, președintele folosește manetele sistemului pentru a înclina balanța în favoarea unuia dintre candidați. Așa ceva nu există! Este o crimă!”

Pe fondul cursei electorale pentru șefia Partidului Național Liberal, Ion Cristoiu susține în cadrul pastilei sale zilnie faptul că implicarea Sistemului în bătălia din acest partid nu ar fi doar anti-Constituțională, ci și penală: „De la bătălia între partide, Sistemul a trecut la bătălia din interiorul unui partid”.

Jurnalistul face referire la posibila intimidare ce ar avea loc în cadrul filialelor județene ale PNL. „Mulți dintre liderii județeni ai PNL tremură la gândul că li se poate deschide un dosar. Asta pentru că toți sunt pasibili de dosare” – a adăugat Ion Cristoiu.

Acest mecanism ar fi fost folosit, conform jurnalistului, pentru ca Florin Cîțu să câștige cursa electorală pentru șefia partidului. În acest caz, „când bătălia nu este deloc una corectă, Orban a ieșit o victimă a Sistemului”.

„Dintre cei doi, cu toate că ar trebui să fie o altă personalitate, Ludovic Orban este cel mai bun pentru a ocupa postul de președinte PNL. Este un om politic vechi, uns cu toate alifiile” – susține Ion Cristoiu.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background