Candidatul „NATO” la Constanța – un om care știe bătaie!

Postat de pe 15 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea sa de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat pe larg strategia de campanie absolut absurdă adoptată de un candidat liberal de la Constanța.

În presă au apărut informații halucinante despre campania demarată de PNL-istul Florin Mitroi de la Constanța, care, în campania sa pentru alegerile dedicate Consiliului Județean, a decis să-și asocieze propria imagine cu sigla NATO, chestiune care, pe lângă dimensiunea ilară a situației, s-ar putea să fie chiar ilegală. În imagine este atașat și următorul mesaj electoral: „În contextul războiului care se află la graniță, județul are nevoie de o strategie corectă și echilibrată de conducere”.

Pe lângă amenințarea constantă a unui război iminent, care îngrijorează întreaga Românie, nu doar pe cetățenii din Constanța, o problemă majoră a județului pe care vrea să-l reprezinte posibilul urmaș al lui Geoană la NATO (cum l-a caracterizat ironic jurnalista Iosefina Pascal pe Florin Mitroi) este chiar accesul extrem de facil înspre România a drogurilor de mare risc, care se face prin Portul Constanța. Totodată, există probleme majore și cu activitatea poliției din Constanța, după cum s-a văzut în cazul tragicului accident de la 2 Mai.

Se pare că Florin Mitroiu s-a ocupat de poliția din județ, dar nu într-un mod constructiv sau util pentru cetățeni. Există un scandal vechi de 2 ani consemnat în presă, Florin Mitroiu luându-l la bătaie pe șeful Poliției locale din comuna unde a fost primar. Fostul edil al comunei Valu lui Traian este cu adevărat pregătit în domeniul apărării, având în vedere că știe să se lupte, la propriu, cu posibilii oponenți din cursa electorală.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background