Candidații alianței USRiste au luat-o pe urmele penalilor: bețivul și incompatibilul

Postat de pe 10 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat noile peripeții din USR.

Fostul șef al Poliției Hârlău, Dumitru Simionescu, candidează acum la primărie din partea USR-ului. În anul 2016, acest domn s-a alăturat găștii mult prea mare de pensionari speciali. În timpul liber, lui Simionescu se pare că-i place să se delecteze cu lichid bahic și ulterior să iasă cu mașina sa de lux în trafic. USR-istul a produs un accident destul de grav, avariind 2 mașini staționate și apoi fugind de la locul accidentului. Prins de foștii săi colegi din Poliție, Dumitru Simionescu a început să facă scandal după ce a fost testat cu etilotestul.

Un alt candidat, de data această din partea Alianței Dreptei Unite, la Consiliul Județean Constanța, a moștenit 13 hectare pe litoral, la marginea Pădurii Comorova, pe care nu le-a trecut în declarația de avere. Pe terenul său sunt depozitați stabilopozii pentru lărgirea plajelor, iar pentru asta el încasează 20.000 de euro pe an. Claudiu Palaz (PMP), candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Constanța, a moștenit, în ianuarie 2023, 13 hectare de livadă în stațiunea Olimp, la marginea Pădurii Comorova, singura de acest fel de pe litoral și în care a început imediat defrișarea pentru a face loc construcțiilor.

„A fost fără intenție. Am zis că le trec pe toate deodată, altfel ar însemna să-mi schimb declarația de avere la două săptămâni, pe parcurs ce-mi ies titlurile de moștenire”, a declarat candidatul ADU la CJ Constanța.

Potrivit G4Media, Palaz se învecinează la Olimp, între alții, și cu societatea Logis Project, care are aproape 4 hectare în apropierea fostului prefect. Firma construiește un ansamblu de locuințe în localitatea Corbu, în Rezervația Biosferei Delta Dunării, și a fost amendată în 2022 de autorități care au dispus sistarea lucrărilor. 

Un alt vecin al lui Palaz este Gabriel Răzvan Zagon, șeful Drumurilor Județene Constanța, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța. Zagon are 2,4 hectare la granița cu localitatea 23 August, vecină cu Olimp. Zagon mai are trecute în declarația de avere din 2023 alte terenuri agricole de aproximativ 6 hectare.

La partidul „Fără penali în funcții publice” începe să cam miroasă a penali, a observat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background