Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrale pentru luna noiembrie 2023

Postat de pe 30 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte pentru luna noiembrie.

În luna noiembrie, o lună profund influențată de energia Scorpionului, gândirea și comunicarea vor fi foarte importante. Oamenii vor fi mai precauți și mai vigilenți. Jupiter și Uranus ne sprijină până în iunie 2024 să dobândim lucrurile pe care ni le dorim prin propriile puteri. Până pe 10 noiembrie, reușim să fim foarte intuitivi și perspicace. Noiembrie este o lună în care să ne punem la punct bugetul. Totodată, luna noiembrie ne determină se ne analizăm viața și să ne-o reorganizăm astfel încât activitățile pe care le întreprindem să ne fie benefice. De pe 10 noiembrie și până pe 1 decembrie, Mercur în Săgetător va determina dezvăluirea unor secrete sau a unor informații prețioase.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Berbecii sunt avantajați din punct de vedere financiar. Ar trebui să profite de circumstanțele benefice și să investească până în luna iunie, dar ar trebui să evite împrumuturile. Se pot baza pe anumiți parteneri și este bine să mențină relații bune cu cei din jur pentru a putea cere sfaturi. Este o lună prielnică și pentru schimbări de dietă sau pentru a renunța la vicii, transformări care vor avea un impact pozitiv asupra sănătății pe termen lung.

Taurii vor fi foarte activi luna aceasta în planul social. Vor fi interesați de părerile celor din jur mai mult decât de obicei. Sunt susținuți să-și exprime punctul de vedere. Unii Tauri se vor confrunta cu lipsa de răbdare și asta le va afecta relațiile cu cei din jur. Taurii singuri vor fi mai îndrăzneți în a face primul pas.

Gemenii vor fi obosiți luna aceasta, pentru că vor munci foarte mult. În a doua jumătate a lunii, vor descoperi idei inovatoare și vor avea succes în plan profesional.

Racii vor simți nevoia de a fi apreciați și iubiți luna aceasta. Așadar, pentru Raci luna aceasta le va aduce noi experiențe pe plan emoțional. Totodată, Racii își pot descoperi talente ascunse ce le pot aduce profit.

Leii vor fi mai interesați luna aceasta de viața personală și vor dori să se afirme, în stilul lor propriu. Vor căuta echilibrul, liniștea și pacea. Se vor bucura de belșug, cadouri și prosperitate și ar putea face anumite schimbări în casă.

Fecioarele vor pune accent pe informare și vor fi critice cu nivelul cunoștințelor pe care le au, dorindu-și să aprofundeze anumite domenii. Este un moment bun pentru a valorifica toate cunoștințele dobândite. Fecioarele nu vor ezita să ceară recompense pe măsură pentru munca depusă și vor purta multe discuții legate de bani luna aceasta.

Pentru Balanțe accentul cade pe zona financiară. Vor câștiga bani, dovedindu-se foarte abile în a face investiții inteligente și în a-și utiliza timpul și energia cu folos în domeniul de activitate. Vor fi foarte exigente în ceea ce privește efortul depus și recompensele primite, mai ales dacă în joc este și sănătatea lor.

Scorpionii vor fi mulțumiți de ei și de realizările lor luna aceasta, fiind vedetele lunii noiembrie. Se vor lăuda, chiar, cu reușitele lor și simt nevoia de apreciere și recunoaștere. S-ar putea să-i deranjeze pe cei din jurul lor prin comportamente exagerate, dar această tendință se va tempera după data de 23 noiembrie. Trebuie să fie mai strângători.

Săgetătorii vor avea parte de o lună liniștită. Vor fi, în schimb, solicitați de membrii familiei care au nevoie de ajutor din partea lor.

Capricornii vor fi mai sociabili și mai extrovertiți luna aceasta, ba chiar vor fi dispuși să încerce noi activități și să trăiască experiențe inedite.  

Vărsătorii vor avea de muncit luna aceasta, dar vor avea rezultate și recompense pe măsură. Este o lună propice pentru ca Vărsătorii să-și creeze noi conexiuni.

Peștii vor avea multă treabă cu actele luna aceasta, vor primi certificate sau diplome. Au parte de oportunități unice de care trebuie să profite la maximum.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background