Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: previziuni astrale pentru luna februarie 2024

Postat de pe 30 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce ne așteaptă în luna februarie în funcție de zodie.

Berbecii se vor ocupa de organizarea și coordonarea unui proiect de succes până pe 13 februarie. În a doua jumătate a lunii, Berbecii ar trebui să fie mai atenți la persoanele din jur, la prieteni și să se axeze mai mult pe munca pe cont propriu.

Taurii se vor concentra în prima parte a lunii pe evoluția personală și pe stabilirea unor principii de bază care să îi ajute să-și clădească viitorul. Își vor pune în ordine toate actele și documentele. Își vor testa limitele luna aceasta.

Gemenii se bazează în prima parte a lunii pe oamenii din jur și ar putea să primească înapoi un împrumut sau un favor. Călătoriile sau întâlnirile ar putea fi afectate în a doua jumătate a lunii.

Pentru Raci, luna februarie este o perioadă de teste relaționale și de dezbatere a nemulțumirilor acumulate de-a lungul anilor. Vor face calcule amănunțite pentru a-și restrânge cheltuielile și pentru a redirecționa banii într-un alt domeniu.

Leii trebuie să negocieze mai eficient și mai bine la locul de muncă, în prima parte a lunii. Au o energie debordantă și pot anima întreaga echipă să îndeplinească sarcinile de lucru și să performeze. În a doua jumătate a lunii vor simți o mai mare nevoie de apreciere și de recunoaștere.

Fecioarele vor avea succes pe mai multe planuri, vor trece examenele cu brio, vor începe parteneriate noi. Sunt foarte creative și ingenioase, deci este un moment oportun elaborării de noi planuri sau proiecte.

Balanțele vor fi preocupate de propria bunăstare și se vor strădui să-și creeze un confort care să le ofere siguranță. Vor încerca să devină propria lor sursă de fericire, fără să mai depindă de alții.

Scorpionii se vor concentra pe soluționarea problemelor ce implică intelectul și gândirea. În a doua jumătate a lunii, se vor axa pe sănătate și pe îmbunătățirea stilului de viață.

Săgetătorii vor avea mult spor în domeniul lor de activitate și vor fi recompensați pe măsură. Vor învăța lucruri noi care să le eficientizeze munca. În a doua jumătate a lunii trebuie să se asigure că activitatea lor este acoperită din punct de vedere legal.

Capricornii sunt în formă și au foarte multă energie, motiv pentru care vor încerca experiențe noi, vor fi îndrăzneți, dar vor avea parte și de revelații. A doua jumătate a lunii aduce preocupări legate de bani, precum și multe cheltuieli.

Vărsătorii vor fi foarte atenți luna aceasta și vor urmări comportamentele altora și tendințele generale de la distanță, neimplicați. Este o perioadă în care își vor dori să fie mai mult singuri, să-și facă ordine în gânduri și să contempleze.

Peștii se vor bucura de faimă și popularitate în prima parte a lunii. Se fac cunoscuți prin activitățile lor. Le este recomandat să iasă mai mult, să cunoască oameni, să participe la evenimente, pentru că asta îi va face să fie și mai bine observați. Își pot găsi un mentor cu care rezonează și pe care îl pot urma. În a doua jumătate a lunii trebuie să fie mai precauți și mai atenți la semnele transmise de Univers.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background