Cadou de Crăciun pentru Clotilde! Bonus: Încă un hoțoman scapă de pușcărie

Postat de pe 6 decembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Clotilde Armand și-a făcut cadou de Moș Nicolae o mărire de salariu , a informat jurnalista Iosefina Pascal în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM.

Primărița USR a Sectorului 1, Clotilde Armand, a emis, la mijlocul lunii noiembrie, o dispoziție prin care și-a delegat, temporar, atribuțiile viceprimarului Oliver Leon Păiuși, tot de la USR. Acesta din urmă a fost mandatat, cu acest prilej, să-i mărească primăriței Clotilde Armand indemnizația lunară cu 50%. Salariul lunar al USR-istei era de 14.654 de lei, ceea ce înseamnă că acum are un salariu de aproape 22.000 de lei. Se zvonește că primărița lipsește nemotivat de la ședințe, e certată cu toți consilierii, gestionează prost sarcinile de lucru, ceea ce înseamnă că nu prea este justificată mărirea de salariu, din banii locuitorilor din Sectorul 1.

Clotilde Armand a fost audiată la Parchetul Sectorului 1 vara aceasta, într-un dosar ce viza conflictul de interese şi incompatibilitatea. Clotilde Armand a declarat că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect, amintind că a contestat în instanţă raportul ANI. „Am venit la parchet la solicitarea domnului procuror pentru a lămuri situaţia de la ANI, bazată pe plângerea lui Dan Tudorache. Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect, înţeleg că aceasta este procedura. Cum că aş fi fost remunerată ilegal cu 3.000 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1”, a transmis Clotilde Armand. Primarul a spus că proiectul a fost finalizat cu succes, la sfârşitul lunii mai, rezultatul fiind că 60 de funcţionari publici au participat la cursuri de formare /instruire în domeniul prevenirii corupţiei, transparenţei, eticii şi integrităţii.

Fostul vicepreşedinte ANAF a scăpat de puşcărie după ce faptele s-au prescris!

Fostul vicepreşedinte ANAF, Şerban Pop, a primit în septembrie 2022, o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru luare de mită. La judecarea apelului, instanţa supremă a constatat că faptele s-au prescris, astfel încât condamnarea a fost anulată. Şerban Pop trebuie să plătească însă suma de 2,5 milioane euro, reprezentând mita reţinută în sarcina lui.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background