BOMBĂ despre finanțarea laboratorului din Wuhan și noi cercetări periculoase.

Postat de pe 20 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat cele mai recente descoperiri în legătură cu laboratorul din Wuhan, finanțarea acestuia și noile proiecte demarate acolo, periculoase pentru omenire.

Au avut loc audieri în Congresul american în urmă cu o săptămână, fiind anchetată finanțarea cercetărilor pe SARS și pe coronavirusuri în general. Este bine cunoscut faptul că aceste cercetări au fost sponsorizate de Institutul Național de Sănătate, deținut de Fauci. Același Anthony Fauci asigura populația în 2021 că toate criticile referitoare la pandemie și laboratorul din Wuhan sunt teorii ale conspirației și că el nu ar avea nicio legătură cu laboratoarele din China.

În 2022, documentele de la EcoHealth Alliance, prezentate în exclusivitate de Iosefina Pascal, au dovedit că, într-adevăr, în laboratoarele din Wuhan se făceau cercetări pe banii federali ai SUA, testându-se potențarea coronavirusurilor. Între timp, Lawrence Tabak a recunoscut că, împreună cu guvernul federal, a finanțat cercetările pe coronavirusuri, demarate de laboratoarele din Wuhan. Contribuabilii americani au finanțat EcoHealth Alliance și, deci, pe toți cercetătorii care au lucrat la acest experiment cu coronavirusuri.

Problema este că, în pofida acestor dezvăluiri, încă se fac cercetări periculoase la Wuhan. Ar trebui să se reglementeze mult mai strict aceste chestiuni, la nivel internațional, mai ales dacă sunt implicați contractori privați.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background