Axinia, deputat AUR: „Blat PSD-UDMR: Ciolacu pozează în luptător patriot împotriva autonomiei”

Postat de pe 27 decembrie 2023

Marcel Ciolacu a descoperit peste noapte pericolul autonomiei pentru România. Acum abia și-a dat seama și patriotul de conjunctură că proiectele pe care UDMR, aliații tradiționali ai PSD la guvernare, sunt dăunătoare pentru poporul român. Înainte de anul electoral 2024, Marcel Ciolacu, sfătuit probabil de consultanții plătiți pe bani grei din bugetul național, s-a gândit să îmbrace haina de patriot și să anunțe că i-a comandat marionetei sale de serviciu, Alfred Simonis, să respingă proiectele UDMR privind autonomia.

Însă, toată această acțiune a liderului PSD și a partidului său nu este altceva decât un simulacru trist.

Ca să fie foarte clar: ședința care va avea loc în această săptămână face parte dintr-un joc politic penibil și frățesc stabilit între PSD și UDMR. Scopul este acela de a-l prezenta pe liderul social-democrat ca fiind un mare luptător patriot împotriva UDMR și a proiectelor depuse de reprezentanții acestei asociații. În realitate e doar o înțelegere. De ce? Pentru că cele trei proiecte privind autonomia au fost depuse de niște iluștrii anonimi de la UDMR, iar subiectul a mai fost abordat și, la fel ca și înainte, nu are nicio șansă de izbândă – dacă nu cumva PSD și PNL au trădat poporul român și au decis să voteze contrar intereselor românilor.

UDMR face jocurile lui Marcel Ciolacu și asistăm la un joc de prost gust, care nu mai reușește să îi păcălească pe oameni. Nu trebuie să uităm că PSD a fost mai mereu la guvernare alături de UDMR în ultimii 34 de ani și că UDMR, cu complicitatea PSD, lucrează împotriva cetățenilor români de etnie maghiară pe care îi ține în sărăcie.

Problemele reale ale românilor, indiferent de etnie, sunt aceleași: școli care se prăbușesc, spitale care ard, poduri care colapsează. Nicidecum autonomia! Acesta este un subiect inventat de liderii UDMR. În realitate, orice proiect care vizează autonomia este anticonstituțional, anti-românesc, iar cei care îl promovează sunt adevărați trădători de țară.

Dar, încă o dată, vedem că președintele PSD folosește funcția publică pe care o deține și influența asupra coaliției majoritare pentru a-și face campanie electorală, implicând în acest sens Camera Deputaților și ministerele care alocă sute de milioane de euro către primari pentru fidelizarea acestora.

Totuși, rămâne o întrebare: care este scopul ascuns al ședinței pe care Marcel Ciolacu și PSD o pregătesc pentru respingerea celor trei proiecte de autonomie? Mereu pe final de an PSD pregătește câte o nenorocire la adresa românilor. Să nu uităm de vinerea neagră, de marțea neagră și încă vreo alte câteva zile negre din istoria României.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background