AUR organizează „Summitul Antreprenorilor Români”, eveniment dedicat mediului de afaceri din România

Postat de pe 13 decembrie 2023

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează vineri, 15 decembrie, de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului, „Summitul Antreprenorilor Români”, cel mai mare eveniment dedicat mediului de afaceri din România. Evenimentul va reuni peste 2000 de companii românești, care împreună au peste 300.000 de angajați.

Summitul Antreprenorilor Români” este un eveniment de anvergură națională, care își propune să devină o platformă de dialog între AUR și reprezentanții mediului de afaceri. Scopul principal al acestui summit este de a identifica nevoile și provocările cu care se confruntă antreprenorii români, astfel încât să poată fi formulate politici publice eficiente, care să sprijine dezvoltarea economică a țării.

Summitul Antreprenorilor Români” subliniază angajamentul AUR de a sprijini mediul de afaceri din România și de a contribui la dezvoltarea economică a țării.

Prin organizarea acestui eveniment, AUR își reafirmă dorința de a lucra îndeaproape cu mediul de afaceri pentru a identifica cele mai bune soluții pentru a stimula creșterea economică și a crea un mediu de afaceri competitiv și prosper în România.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să se acrediteze transmițând până pe data de 14 decembrie 2023, ora 12:00, pe adresa comunicare@partidulaur.ro sau la numărul de telefon 0756 047 758 – Andrei Bordianu informații privind nume, prenume, instituția de presă, seria și numărul cărții de identitate, precum și numerele pentru autoturismele care vor însoți echipele.

Accesul presei la eveniment se va face vineri, 15 decembrie, începând cu ora 10:00 pe la intrarea A1.Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background