AUR despre procesul Pfizer-statul român: „Cei care au fost responsabili trebuie să plătească!”

Postat de pe 19 ianuarie 2024

Dan Tanasă (AUR) despre procesul intentat de Pfizer statului român: „Cei care au fost responsabili trebuie să plătească!”

România a fost acționată în judecată de compania farmaceutică Pfizer. Aceasta urmărește să oblige țara noastră să plătească 28 de milioane de doze de vaccin anti-Covid pe care statul român le-a comandat, dar nu le-a mai plătit. Procesul ar putea să ne coste peste jumătate de miliard de euro, în condițiile în care România a plătit deja 1 miliard de euro pe dozele de vaccin.

Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât noi nici măcar nu știm ce conțin contractele încheiate cu Pfizer pentru livrarea acestor vaccinuri. Cei care au fost responsabili trebuie să plătească. Toți acești bani nu ar trebui să fie plătiți din bani publici, din bugetul de stat. Cei care au instrumentat toată această mascaradă sinistră – Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă, Raed Arafat – ei ar trebui să plătească toate aceste sume exorbitante. Cei care au avut decizia în mâinile lor, cei care au hotărât să facă aceste achiziții iraționale, iresponsabile, ar trebui să plătească cu bani din buzunarul lor, nu cu banii românilor.

Atunci când PSD și PNL le spun românilor că nu sunt bani, când le spun fermierilor și transportatorilor că nu au bani să le rezolve revendicările, să vă reamintiți de miliardul de euro dat de România pe aceste doze de vaccin, să vă reamintiți de acest dosar pe care Pfizer l-a deschis împotriva României, pentru că niște băieți de la PNL și USR au luat niște decizii iresponsabile.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background