Astrolog Roxana Lușneac la Golden Hour cu Jessie: previziuni astrologice luna decembrie 2023

Postat de pe 23 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu a oferit previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte valabile pentru luna decembrie.

Pentru Berbec, luna decembrie va veni cu schimbări în sectorul spiritualității, dar poate aduce și plecări în străinătate, fie în interes de serviciu, fie doar pentru relaxare. Berbecii trebuie să revizuiască niște lucruri pe care le-au făcut anul acesta și să tragă o concluzie din tot ceea ce au făcut până în acest moment. Este o perioadă de auto-descoperire pentru ei și un ajutor de la marele benefic să-și dea seama exact ce trebuie să schimbe ca atunci când intră în noul an, să intre pe o nouă energie. Berbecii se vor concentra asupra progresului lor și au mult potențial.

Taurii vor avea parte de bucurii în sectorul carierei, se activează la ei și sectorul parteneriatelor, vor învăța să fie mai diplomați și vor fi mult mai siguri pe ei. Este o perioadă bună pentru ei pentru a se purifica din punct de vedere energetic și spiritual.

Gemenii vor trece printr-o perioadă mai emoțională și au nevoie de o curățare energetică. Se vor concentra pe cariera lor, dar și pe dorințele și obiectivele pe care și le stabilesc pentru noul an. Gemenii vor fi foarte creativi, ceea ce-i va ajuta să-și ducă planurile la îndeplinire mai rapid.

Este momentul ca Racii să-și construiască un viitor stabil. Comunicarea și învățarea sunt avantajate pentru acest nativ în această perioadă.

Anumite secrete sau dorințe ale Leilor vor ieși la iveală în această perioadă. E momentul ca Leii să se gândească la ei și la bunăstarea lor și să-și împlinească visele pe care le-au tot amânat în ultima perioadă.

Fecioarele trebuie să observe mai mult importanța evoluției lor spirituale în această lună decât partea materială, pentru că ating și ele un prag de ascensiune în acest moment. Văd lucrurile mai clar, contribuie mai direct sau se implică mai mult în casa, în familia lor și asta le aduce o energie foarte bună. Tot ce vor oferi fecioarele în această perioadă li se va întoarce înzecit.

Balanța își echilibrează energiile în această lună și partea bună este că începe să mențină anumite relații bune. Anumite balanțe vor discuta subiectul stabilității într-o relație sau dacă sunt deja într-o relație stabilă se vorbește despre achiziționarea de bunuri de calitate.

Scorpionii sunt puternici pe parcursul lunii decembrie. Realizarea obiectivelor personale rămâne țelul lor și ei muncesc din greu pentru a le îndeplini. Trebuie să se concentreze poate un pic mai mult asupra lor și să fie poate un pic egoiști cu energia lor.

Săgetătorii sunt foarte optimiști în această lună și ar trebui să beneficieze de această energie. Sunt mai aventuroși, le place să iasă un pic din zona lor de confort. Le vin noi idei, poate noi perspective, cumva își exprimă și mai ușor opiniile, au un noroc aparte și acest lcuru vine tocmai din energia lor interioară.

Capricornii trec printr-o energie de transformare și de putere personală în această perioadă. Este momentul să-și asume controlul asupra vieții lor acolo unde simțeau că ceilalți tot vin și își bagă nasul.

Vărsătorii în această perioadă se bucură de noroc și asta e un lucru bun, mai ales având în vedere că Vărsătorii vor să călătorească în această perioadă.

Peștii au parte în luna decembrie de o energie karmică transformatoare. Se vor axa pe creșterea și evoluția personală, încercând să găsească un nou echilibru.  

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background