Arafat și jucăriile gonflabile

Postat de pe 22 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a vorbit despre intangibilul și sfântul Raed Arafat care a mai adăugat încă o gafă pe lista sa luuungă de gafe pe care le-a făcut de-a lungul vremii; problema e că au de suferit românii.

A ieșit recent o anchetă care prezintă cum Raed Arafat a cumpărat niște camere de izolare care arată ca… niște locuri de joacă pentru copii. Scopul lor era să trieze pacienții, separându-i pe cei bolnavi de covid de cei care nu erau infectați cu acest virus.

Sursă: Observatorul Prahovean

Iosefina a menționat că, în primul rând, aceste camere gonflabile nu au fost folosite, deși fiecare dintre acestea a costat 72 de mii de euro și au fost achiziționate în total 84 (ajungându-se la un total de aproximativ 6 milioane de euro). În al doilea rând, jurnalista a comentat asupra eficienței unor astfel de amplasamente, având în vedere că sunt găurite și sunt confecționate dintr-un material destul de nerezistent, un fel de celofan. Ba mai mult decât atât, niște containere prevăzute cu aeroterme sau cu un sistem de ventilație bine pus la punct ar fi fost mult mai eficiente și chiar mai ieftine.

„Mi se pare șocant că la fiecare 2-3 luni apare un tun din ăsta din pandemie și în general am văzut că toate se învârt în jurul domnului Arafat. La fel a fost și cu izoletele: o targă acoperită cu celofan și pânză… Astea erau marile izolete de zeci de mii de euro bucata!”, a evidențiat Iosefina Pascal. Dar se pare că Raed Arafat se ocupă de cu totul și cu totul alte acțiuni decât cele prevăzute în fișa postului. În pandemie nu mai știa cum să pună la punct presa, medicii și influencerii, asta în timp ce mureau oameni chiar sub nasul lui. „Nu prea înțeleg cum un oficial guvernamental, care face tot felul de matrapazlâcuri de acest fel și care are probleme în domeniul acesta al achizițiilor publice, se laudă că se luptă cu presa și că a câștigat în primă instanță un proces pe care acum l-a pierdut… De când e asta treaba domnului Arafat?”, a întrebat retoric jurnalista, subliniind faptul că politicienii de la conducere au uitat că sunt, practic, „servitorii poporului”.

Presa din România nu este apărată de atacurile unor astfel de politruci iar acest lucru este grav. Raed Arafat nu este tras la răspundere în niciun fel, deși cumpără ‘echipament medical’ fără să-i verifice eficiența în prealabil, deși a fost implicat în foarte multe scandaluri din cauza gafelor total impardonabile care s-au soldat cu oameni nevinovați morți prin spitale, deși insultă întregi trusturi de presă chiar dacă nu are dreptate și exemplele pot continua. Deci de ce există cetățeni intangibili în această țară? Aceasta a fost întrebarea asupra căreia Iosefina a invitat la reflecție.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background