Andrei Gușă lansează „Absolvenții de Școli Externe” (AASE), o organizație dedicată tinerilor români

Postat de pe 1 decembrie 2023

Andrei Gușă: “Absolvenții de Școli Externe” (prescurtat AASE), o asociație pe care o lansez azi, de Ziua Națională a României, este o organizație dedicată tinerilor patrioți români, prin care ne dorim să coagulăm energiile acestora, ca să putem furniza un viitor mai bun în țara noastră!

Andrei Gușă a anunțat, în cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, că lansează „Absolvenții de Școli Externe” (AASE), o asociație ce prinde aripi chiar astăzi, de Ziua Națională a României, ce este dedicată tinerilor patrioți români.

„Lansez astăzi, de Ziua Națională a României, și mă bucură coincidența, pentru că are o simbolistică frumoasă, ‘Absolvenții de Școli Externe’ (prescurtat AASE), o organizație dedicată tinerilor patrioți români, prin care ne dorim să coagulăm energiile acestora, ca să putem furniza un viitor mai bun în țara noastră!”, a declarat Andrei Gușă cu entuziasm.

„Eu, alături de colegii mei, Erna Iohanna, absolventă de Afaceri Naționale la Rotterdam și fostă președintă a studenților olandezi, și Teodor Mălcică, absolvent al prestigiosului King’s College, în domeniul psihologiei, vechi prieten de-al meu și chiar fost coleg de bancă, în ambii am mare încredere, iar noi 3 suntem membri fondatori ai acestei asociații, am pornit de la viziunea unei societăți românești bazate, în primul și în primul rând, pe meritocrație și, mai ales în contextul din ultimii ani (vezi pandemia și războiul din Ucraina), pe respectarea libertăților fundamentale ale cetățenilor români; o țară în cadrul căreia expertiza, inteligența și respectul decidenților pentru tradiții și valori perene, nu valori inventate (vezi încălzirea globală și tot felul de alte interese), să călăuzească România măcar înspre puțin mai multă bunăstare”, a adăugat Andrei Gușă, rezumând scopul și credințele organizației AASE.

„Creăm o platformă de interacțiune și comunicare desinată cetățenilor români care posedă experiență dobândită în instituții de învățământ occidentale sau din alte locuri, cum sunt Asia, unde nu știu cât de mulți români sunt, dar sunt bineveniți, care să pună această expertiză laolaltă pentru un viitor mai democratic și mai prosper al României.

Săptămâna viitoare lansăm și platforma online, dar pagina de Facebook și cea de Instagram sunt deja accesibile (https://www.facebook.com/AASE.Romania), așa că ne puteți găsi. Vă voi ține la curent săptămânal cu activitatea acestei asociații și cu ce reușim. Sper că va fi de mare succes. Cred că premisele de la care plecăm sunt foarte bune. Sunt foarte mulți foști și actuali studenți care vor să se întoarcă în România, inclusiv eu, care m-am și întors, care vor să facă lucruri profesioniste, lucruri bune în țara asta, care să aducă plus valoare și care să stopeze barierele invizibile sau chiar vizibile care îi împiedică prin nepotisme sau pile ale unora sau altora. Noi ne dorim să oferim o alternativă, vom fi activi la nivel public și pe rețelele de socializare, vom încerca, prin expertiza noastră și prin energiile noastre combinate, să oferim soluții mai bune pe fiecare domeniu pe care sperăm ca și cei care ne conduc să le aplice sau să le ia în seamă, pentru că le-ar folosi niște expertiză în plus”, a precizat Andrei Gușă, președinte-fondator al asociației Absolvenții de Școli Externe.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background