Andreea Lovin la Golden Hour cu Jessie:Previziuni astrologice pentru a doua parte a lunii noiembrie

Postat de pe 16 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Andreea Lovin a prezentat ce ne rezervă astrele în a doua parte a lunii noiembrie.

Finalul lunii noiembrie ne încarcă cu energie pozitivă și cu entuziasm. Vom simți cum intuiția ne ghidează în direcția corespunzătoare în diverse aspecte ale vieții noastre. Va fi o perioadă benefică pentru activități artistice, pentru relaxare, activități fizice, experiențe noi și rezolvarea conflictelor. Soarele intră în Săgetător, iar această conjuncție ne va lumina calea și va pune binele pe primul loc la nivel internațional. Planeta Marte, intrată în Săgetător, ne va da puterea să realizăm tot ceea ce ne propunem. Luna Plină în Gemeni va pune accent pe comunicare, schimburi de informații și interacțiunile sociale.

Previziuni pentru fiecare zodie

Berbecul va resimți conjuncturile astrale favorabile în Casa a 9-a, care este casa învățăturilor superioare și a călătoriilor. Berbecii vor simți o dorință puternică de a învăța și de a explora lucruri noi. Veți fi deschiși către experiențe noi ce vă pot aduce și rezultate frumoase. Să nu vă apucați de prea multe proiecte deodată, pentru că riscați să nu le finalizați, și încercați să vă temperați.

Taurii vor resimți energia celei de-a doua părți a lunii noiembrie în casa resurselor la comun cu partenerul, a transformărilor și secretelor. Veți căuta să aflați adevărul și să vă gestionați mai bine resursele. Atenție la riscurile financiare prea mari și la cheltuielile neplanificate.

Pentru Gemeni, va fi activată Casa parteneriatelor. Se vor implica mai activ în toate relațiile din viața lor și vor explora noi piste.

Pentru Raci, se va activa casa asociată cu munca, sănătatea și rutina zilnică. Vă veți canaliza energia pentru a vă vindeca anumite afecțiuni de care suferiți. Veți dori să faceți schimbări la locul de muncă.

În cazul Leilor, energia lunară va influența Casa familiei. Cei guvernați de această zodie își vor pune propria fericire pe primul plan și se vor răsfăța puțin în a doua jumătate a lunii noiembrie. Aveți grijă, însă, să nu fiți egocentriști și să vă impuneți dorințele în mod excesiv în relațiile cu ceilalți.

Fecioarele vor simți nevoia să facă schimbări prin casă sau în rutina vieții de familie. Aveți grijă la tensiunile ce ar putea apărea între membrii familiei și stabiliți limite clare.

La Balanțe se va activa sectorul comunicării și al învățăturilor. Veți învăța să fiți mai direcți și mai asertivi în comunicare. Pentru voi, finalul lunii va aduce nevoia de explorare.

Scorpionii vor simți o dorință crescută de a-și pune în valoare abilitățile. Atenție, însă, la cheltuielile excesive.

Săgetătorul se va concentra pe propria identitate și pe modul în care se prezintă în societate. Nativii Săgetător vor comunica mai liber ca oricând, fiind favorizați de lună. Veți lupta mai  mult pentru propriile vise și idealuri.

Capricornii vor pune accent pe suflet și pe realitățile interioare. Se străduiesc să fie mai ambițioși și mai optimiști, dar au nevoie și de impulsuri din exterior.

Vărsătorii se vor axa pe relațiile cu prietenii și pe aspirațiile personale.

Pentru Pești, se activează Casa carierei și a reputației. Vor acționa înspre îndeplinirea obiectivelor stabilite și vor avea succes. Trebuie să-și păstreze optimismul și răbdarea.

Previziuni pentru fiecare zodie în prima parte a lunii noiembrie: https://radiogoldfm.ro/andreea-lovin-la-golden-hour-cu-jessie-previziuni-pentru-prima-parte-a-lunii-noiembrie/

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background