Afaceriștii americani au mers în pelerinaj în China

Postat de pe 28 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În cursul zilei de ieri, marii afaceriști americani din domeniul telecomunicațiilor, al media și al tehnologiei s-au întrunit la Beijing, în cadrul unui eveniment ce a vizat consolidarea de parteneriate comerciale între China și Occident, a anunțat jurnalista Iosefina Pascal, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM.

Printre acești afaceriști se numără: Evan Greenberg, CEO-ul companiei Chubb, Cristiano Amon, CEO-ul Qualcomm, președintele Bloomberg, al FedEx, fondatorul BlackStone și alții. Aceștia s-au întâlnit inclusiv cu liderul chinez Xi Jinping, în speranța de a reactiva relațiile economice bilaterale ușor fracturate în urma susținerii oferite de China Rusiei în contextul războiului din Ucraina. Între timp, românii își sabotează singuri orice domeniu important și orice fărâmă de negociere cu chinezii, refuză și colaborarea transparentă cu rușii, deși „băieții deștepți” ai lui Coldea desfășoară pe ascuns afaceri profitabile, dar ilegale, cu rușii.

Britanicii ne fac de rușine pentru abuzurile din închisori

Britanicii vor face un documentar cu privire la închisoarea în care au fost încarcerați frații Becali, Borcea, Meme Stoica, Gică Popescu și alții. Aceștia vor să scoată în evidență condițiile absolut mizerabile din penitenciarele din România, precum și nenorocirile care se petrec în astfel de locuri. Channel 5 consideră această închisoare printre cele mai periculoase din lume din cauza violenței, a drogurilor, a abuzurilor și a luptei pentru supraviețuirea zilnică a celui mai puternic. Este vorba despre Penitenciarul Rahova.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background