Afacerile lui Năstase cu Horia Constantinescu

Postat de pe 12 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a prezentat, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, afacerile ilegale în care este implicat Adrian Năstase cu Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu a lăudat și promovat Ferma Dacilor, din postura sa de președinte al ANPC, o instituție a statului român. Ulterior, același Horia Constantinescu a sărit să-i apere pe cei de la IKEA în scandalul ploșnițelor, după ce mai mulți cetățeni au reclamat faptul că mobilierul achiziționat de la acest magazin este infestat. Horia Constantinescu a redus gravitatea evenimentului, susținând că ar fi vorba despre o exagerare.

Jurnaliștii de la Anchetatorii.ro au descoperit că Horia Constantinescu are afaceri inclusiv cu Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase. Horia Constantinescu este cunoscut pentru legăturile strânse cu Adrian Năstase. Cei doi au o slăbiciune pentru stațiunea Costinești, unde aceștia derulează afaceri de zeci de ani. În presă au mai apărut dezbateri despre plaja pe care o administrează Horia Constantinescu prin intermediul soției sale, Macrina Constantinescu, în parteneriat cu alții. Familia lui Constantinescu derulează afaceri cu Năstase de ordinul zecilor de milioane de euro în zona imobiliară. Jurnaliștii de investigații îi bănuiesc pe cei doi că ar avea o asociere de tip mafiot, dezvăluind o întreagă listă de proprietari ce au fost favorizați prin intermediul funcției deținute de Constantinescu la ANPC.

În anchetă apare inclusiv o poză ce-l surprinde pe Horia Constantinescu alături de Banu Daniel Răzvan, un cunoscut interlop din Clanul Sportivilor. Totodată, se vorbește despre mai multe contracte câștigate de SC Construcții Erbașu SA în asociere cu firma soției lui Constantinescu. Toate aceste legături bizare ar trebui investigate de către autoritățile competente și adresate de Horia Constantinescu.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background