Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Piedone

Postat de pe 1 martie 2024

Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone!

Adrian Thiess este un pionier în crearea de evenimente de vorbire de mare profil în România și regiune cu unii dintre cei mai importanți lideri publici, de ex. G. Mihail Gorbaciov, fostul președinte al Uniunii Sovietice, Richard Haass, președintele Consiliului pentru Relații Externe, Etienne Davignon, președintele Grupului Bilderberg, George Friedman, președintele Stratfor, Betsy Myers, COO Obama pentru America, generalul Michael Hayden, Fost director NSA și CIA , Sir Tim Berners Lee, Inventatorul World Wide Web, Jimmy Wales, Fondatorul Wikipedia, Brad Parscale, Managerul de campanie al președintelui Trump 2020 și alții. În domeniul sportului, a fost omul care a promovat meciul lui FC Barcelona din România cu Dinamo București dar și promotorul Turului European Paris Saint Germain 2019 în Germania. El a organizat primul eveniment cu superstarul snookerului Ronnie O’Sullivan din România și, după aceea, al doilea cel mai important eveniment global de snooker după Crucible, European Masters. În 2022, a creat Superbet International Cup cu Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid în prima ediție.

Adrian Thiess a fost și unul dintre cei mai tineri consilieri personali ai Președintelui României, Ion Iliescu, la doar 24 de ani.

A fost unul dintre consilierii cheie de campanie ai tuturor foștilor președinți ai României și un consultant de afaceri implicat în investiții majore în România.Cei mai buni pantofi pentru bărbați pentru a merge și a sta în picioare toată ziuaArchStrideCumpără acumUn pahar inainte de culcare te face sa slabesti 16 kg in 2 saptamaniMoring Slim

Are cetățenie germană și română și locuiește în Baden-Baden Germania și București, România.

sursă: comisarul.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background