Adrian Axinia (AUR): “Ciucă și Ciolacu au vrut să pară eroi, dar în realitate tot zerouri au rămas!”

Postat de pe 9 martie 2024

Tot procesul legat de Roșia Montană nu a fost decât un joc populist și manipulator făcut de monstruoasa coaliție PSDNL, joc din care România nu a avut decât de pierdut. I-au panicat pe români săptămâni la rând cu declarații despre pierderea procesului în speranța că la final ei, Ciucă și Ciolacu, vor fi văzuți ca niște eroi. Dar singurul lucru pe care l-au reușit a fost acela de a aduce o nouă umilință pentru țara noastră.

Scopul companiei Gabriel Resources nu a fost niciodată construirea unei mine de aur la Roşia Montană. De la început, obiectivul a fost să se ajungă la Curtea de Arbitraj şi să se obţină despăgubiri colosale. De altfel, dacă vă uitaţi pe istoricul Gabriel Resources, veţi vedea foarte clar că acesta este un modus operandi pentru ei. Mai au procese similare şi prin Africa. Nu este o firmă de minerit, ci un vehicul bursier în jurul căruia se fac speculaţii.

Tot ce s-a declarat în ultima lună legat de procesul cu Roșia Montană nu a fost decât o manipulare odioasă a propriului popor. Iar totul s-a petrecut cu ajutorul presei aservită politic. De ce nu a vorbit nimeni despre o evenuală câștigare a procesului? Marcel Ciolacu și Guvernul lui de momâi au acum tupeul acum să se laude cu această decizie, după ce au băgat spaima în oameni?

Ar trebui trași la răspundere cei care ne-au adus în situația unui proces, să răspundă pentru toate deciziile de subminare a intereselor statului român? Dar cine să o facă? Instituțiile pe care tot ei le controlează?

Nouă ani am așteptat o decizie în acest proces, unul în care nu am fi fost implicați niciodată dacă PNL (inclusiv în varianta PDL) și PSD nu făceau jocurile Gabriel Resources. Inclusiv în ultimele săptămâni de dinaintea pronunțării deciziei, PSD și PNL au lucrat în favoarea firmei canadiene. Din cauza declarațiilor privind pierderea procesului, compania a câștigat din acțiuni sute de milioane de euro!!!

S-au jucat cu mințile tuturor românilor, în timp ce pregăteau acapararea puterii în stat, doar pentru a-i ține ocupați în timp ce ei călcau în picioare Constituția și democrația. Nu o să le iasă! Toată această bătaie de joc la adresa românilor va trebui să înceteze. Și poate să se termine începând cu 9 iunie când vom începe debaronizarea României!


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background