H. D. Hartmann: „Nu administrația Biden a ordonat retragerea din Afganistan, ci corporatiștii americani”

Postat de pe 2 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic american H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Corporatiștii americani nu mai aveau bani pentru a înconjura China, de aceea trupele armate s-au retras din Afganistan”.

Acești corporatiști ar mai avea nevoie acum mai de încă 10 ani pentru a strânge banii necesari pentru acest război cu China. „Războiul americano-chinez va ține 40 de ani” – declară analistul geo-politic.

 H. D. Hartmann susține că administrația Biden de la Washington, D.C. ar fi foarte slăbită de pe urma ultimeleor evenimente din Afganistan. „Însă ce vor face de acum încolo?” – întreabă analistul geo-politic.

Biden și Harris – în „decădere”

„Ei bine, influența președintelui Biden va fi redusă considerabil” – a adăugat H. D. Hartmann. „Doamna Kamala Harris, vicepreședinta Statelor Unite ale Americii, se dovedește deja a fi un dezastru de PR. Are o capacitate redusă de a-și ascunde stresul. Râde nervos când e stresată, asta devenind deja o emblemă a sa”.

Pe lângă acest aspect, ar exista conflicte între cele două exhipe, a președintelui și a vice-președintelui: „Se ceartă ca chiorii. Este rivalitate între cele două echipe. Și este de înțeles, vice-președintele SUA este foarte puternic din punct de vedere juridic”. Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background