Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Donald Trump vs Kamala Harris – cine câștigă alegerile în SUA?

Postat de pe 9 octombrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a analizat șansele candidaților înscriși în cursa pentru prezidențiale din SUA, realizând o analiză astrologică în premieră în România.

Există niște similitudini bizare între hărțile natale ale lui Donald Trump și Kamala Harris, conform analizei astrologului Georgiana Sâmbotin. Amândoi au Nodul Nord în Gemeni, ceea ce indică faptul că punctul lor de destin este în această zodie. Amândoi sunt născuți în zi cu lună plină și amândoi au Marte în zodia Leu. Cei doi candidați au Lilith în Săgetător, ceea ce indică existența unor viziuni religioase deficitare: Trump tinde spre ultra-creștinism, iar Kamala spre ateism și transumanism. Melanjul dintre reacția pe care o stârnește Trump și energia pe care o trezește Harris în rândul populației americane rezultă într-o acumulare foarte mare de putere, acesta fiind, de fapt, exact efectul scontat de păpușarii din umbră.

Analiza hărții natale a republicanului Donald Trump

Donald Trump este un mai bun manager decât Kamala Harris, pentru că are Nodul Nord (destinul), dar și Soarele în Casa a 10-a, are alte trei planete importante în Rac și multe alte planete în Balanță, ceea ce influențează Casa banilor și a profiturilor. Reiese chiar din harta natală a republicanului că este un foarte priceput om de afaceri. Trump este un foarte bun actor, dar este și descurcăreț și convingător. Luna în Săgetător arată că Trump iese în evidență cu ușurință. Plantele din Rac și Jupiter retrograd în Balanță indică faptul că Trump face apel la partea tradiționalistă a poporului american. Donald Trump este un candidat pregătit de mult timp și care propune proiecte pe termen lung.

Analiza hărții natale a democratei Kamala Harris

Kamala Harris nu are personalitate de lider, ci mai degrabă de adept, iar acest lucru reiese din poziția planetelor în harta sa astrală: Soarele în Balanță, trei planete în Fecioară și Saturn retrograd în Vărsător. Aceste conjuncții astrale o fac pe Kamala Harris foarte organizată și ordonată, dar și muncitoare, însă o lipsesc de calități de lider. Datorită prezenței plantei Marte în Leu, Kamala Harris reușește să fie destul de convingătoare și impunătoare, însă nu poate gândi de una singură planuri de guvernare. Luna în Berbec indică ușurința cu care Kamala Harris se face observată și ascultată. Saturn retrograd în Vărsător și Luna în Berbec arată că Harris produce un efect de dezbinare în rândul americanilor; încurajează independența negativă și exagerată. Kamala Harris a apărut în postura de candidată la prezidențiale din senin, fapt ce se observă în harta astrală.

În continuare, astrologul Georgiana Sâmbotin a folosit tehnica astrologică Firdaria, care arată în ce perioadă a vieții se află un individ în funcție de planeta dominantă la un anumit moment, adăugând la analiză poziționarea Stelelor fixe și ce relevă aceasta

Donald Trump are 78 de ani și are o Firdaria de zi, ceea ce înseamnă că planeta dominantă în harta lui în acest moment este Soarele în Gemeni, aspect astral nu foarte expresiv. Harta republicanului întră pe o Casă lunară (nakshatra în astronomia indiană) bună, anume Rohini, care este favorabilă încoronărilor. Din punctul de vedere al Caselor lunare arabice, Trump se ciocnește cu Aldebaranul, care aduce mult ghinion. Soarele lui este conjunct cu Steaua fixă Ensis, care îi poate încețoșa perspectiva și capacitatea de a lua decizii (așa se explică scăpările discursive ale lui Trump din ultima perioadă).

Kamala Harris are 60 de ani și este pe Firdaria de noapte, cu Mercur în Scorpion, ceea ce, din nou, arată o conjuncție nu foarte puternică. Kamala are nakshatra Svati, favorabilă începerii unor noi proiecte, dar pe termen scurt. Această casă lunară a Kamalei este guvernată de Capul Dragonului, adică de Nodul Nord, ceea ce o avantajează, pentru că acest aspect vorbește despre perspective de viitor ale candidatei.

Astrologul Georgiana Sâmbotin a pregătit și progresii (hărți progresate) pentru fiecare candidat, corespunzătoare datei alegerilor (5 noiembrie 2024). Se pare că la Donald Trump progresiile arată mai prost decât la Kamala Harris, ceea ce indică faptul că democrata va fi avantajată în alegeri.

Soarele lui Trump e conjunct pe Steaua Thuban sau Coada Dragonului (fosta Stea a Nordului), ceea ce arată că republicanul a contat mult mai mult în trecut, dar că epoca lui e posibil să fi apus. Thuban aduce prosperitate financiară. În ziua alegerilor, asteroidul Juno, simbolic pentru contracte, arată o posibilă înfrângere a lui Donald Trump. În cazul lui Donald Trump, astrograma solară, valabilă în perioada 13.06.2024 – 13.06.2025, arată că o femeie îi fură contractul.

În cazul Kamalei Harris, Soarele este conjunct cu Acumen, ceea ce arată că democrata va avea mai multă putere în ziua alegerilor. Acumen predispune la o perspectivă mai pesimistă, iar dacă persoana afectată de această stea are o credință șubredă sau o viziune religioasă deficitară, va tinde spre extremism: habotnicie sau ateism și chiar opoziție față de creștinism. Luna în Rac și Soarele conjunct cu Juno arată că Harris are o perioadă benefică și că are cele mai mari șanse să „câștige contractul”. Astrograma solară a Kamalei Harris (20.10.2024 – 20.10.2025) arată că Soarele este conjunct cu Juno, ceea ce îi aduce mandatul garantat. Soarele ei este foarte aproape de Mijlocul Cerului, deci ea este candidata cea mai vizibilă și gata, gata să fie pusă în funcție. Mijlocul Cerului este conjunct cu Steaua Princeps, ceea ce o avantajează pe Kamala, spre deosebire de Trump, care avea Saturn în Pești pe Mijlocul Cerului, ceea ce arată un blocaj.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background