Musk: „Nu are rost să o critici pe Kamala Harris, ea este doar ‘fața’ unei mașini mult mai mari”

Postat de pe 9 octombrie 2024

Elon Musk, CEO-ul Tesla s-a întâlnit cu Tucker Carlson pentru un interviu de 90 de minute pe aplicația de socializare X, deținută de Musk. 

Amândoi au ironizat în legatura cu faptul că Harris și Joe Biden sunt mai degrabă figurile de fațadă pentru o mișcare decât politicieni importanți.

„Nu are rost să o critici pe Kamala Harris, ea este pur și simplu fața unei mașini mult mai mari. Ea va spune orice este pe teleprompter. Ea va rămâne blocată dacă teleprompterul se întrerupe… oricine controlează teleprompterul este cel care este la conducere.”, a spus Elon Musk

La întrebarea Lui Tucker Carlson „Cine este acela?”  Elon Musk a raspuns ca „Nu este un singur creier. Kamala este un fel de marionetă cu undeva la 100 de papusari”

„Pariez că îi știi pe 80 dintre ei.”, a spus Tucker

„Probabil îi cunosc pe majoritatea”, a raspuns Elon Musk

Miliardarul Tesla și șeful X Elon Musk a mai sugerat  că va ajunge în spatele gratiilor dacă vicepreședintele Kamala Harris îl va învinge pe fostul președinte Donald Trump la alegerile de luna viitoare.

 „Dacă pierde, sunt terminat” (“If he loses, I’m f—ed,”), i-a spus Musk lui Tucker Carlson despre candidatul republican . 

„Cât crezi că va dura pedeapsa mea cu închisoarea?” a glumit cel mai bogat om din lume. „Îmi voi mai vedea copiii? Nu știu.”

Când a fost întrebat de Carlson cum a fost viața lui de când a intrat în lumea politicii prezidențiale, Musk a spus: „Este destul de distractiv”.  

„Părerea mea este că dacă Trump nu câștigă aceste alegeri, acestea sunt ultimele alegeri pe care le vom avea”, a spus Musk, explicând că se teme că milioane de migranți pe care administrația Harris-Biden „i-a importat” vor primi în cele din urmă cetățenia. și înclinați permanent voturile viitoare.

„Previziunea mea este că, dacă mai vor mai fi patru ani de administrație democrată, ei vor legaliza atât de mulți ilegali, încât la următoarele alegeri nu vor exista state swing”, a prezis el, prognozând că va duce la „un singur partid”. 

Pentru a-și susține poziția, Musk a citat Legea privind reforma și controlul imigrației din 1986, care a acordat amnistia milioanelor de migranți din țară în mod ilegal. 

„După aceea, California s-a transformat foarte puternic în stat democrat”, a spus el. 

California a votat candidații republicani la președinție la fiecare alegere dintre 1968 și 1988 – și nu a susținut niciunul de atunci, conform New York Post 

Cred că vrem să rămânem o democrație și nu vrem să devenim un stat cu partid unic”, a continuat el. „Oamenii care spun că Trump este o amenințare la adresa democrației sunt ei înșiși o amenințare la adresa democrației.”

 „Partidul unic nu este democrație.” , a spus Musk

Elon Musk a mai spus că Occidentul este în declin pentru că oamenii abandonează credința în Dumnezeu și o înlocuiesc cu religia „virusului minții woke”. Elon a spus că se identifică drept „creștin din punct de vedere cultural” și că a crescut creștin

„Pentru majoritatea oamenilor, au nevoie de ceva care să umple acel gol, și astfel adoptă o religie. Nu se numește religie, ci, efectiv… virusului minții woke.”, a mai spus miliardarul


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background