Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziuni chinezești octombrie, stelele speciale ale zodiilor

Postat de pe 8 octombrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a oferit previziunile zodiacului chinezesc pentru luna octombrie și a pregătit o surpriză pentru ascultători: a dezvăluit care sunt stelele speciale ale fiecărei zodii în parte și cum ne vor afecta acestea până în luna februarie.

Șobolanul traversează o lună de îmbolnăviri, de  aceea trebuie să fie mai precauți și să meargă la medic. Totuși, luna octombrie aduce și câștiguri financiare pentru nativii Șobolan. Astrologul Nicoleta Ghiriș recomandă folosirea culorilor de metal și asocierea cu Bivolii. Stelele speciale indică faptul că Șobolanul va avea anul acesta autoritate și statut social, vor apărea oportunități în carieră sau afaceri și posibilitatea de a acumula bogății. Stelele nefavorabile prevestesc o problemă de sănătate la un membru al familiei, ceea ce îi va impulsiona pe Șobolani să aibă mai multă grijă de oamenii apropiați. Pot apărea și probleme de comunicare.

Bivolii vor avea parte de o lună octombrie cu suișuri și coborâșuri. Pentru că nu se înțeleg cu nativii Câine, pot fi răniți în anumite zile sau pot avea probleme de sănătate. Trebuie să fie diplomați luna aceasta și să aplaneze eventualele conflicte. Nicoleta Ghiriș recomandă folosirea culorilor de pământ și apropierea de Cocoși. Stelele favorabile prevestesc că Bivolii vor avea parte de noroc și prosperitate. Totuși, e posibil să întâmpine o implicare externă în relațiile lor, răspândirea de zvonuri sau bârfe și tensiuni în familie.

Tigrii pot avea conflicte cu autoritățile, în special din cauza manifestării spiritului lor justițiar. Trebuie să fie calmi și temperați, dacă nu vor să-și strice relațiile. Culorile de pământ le potențează energiile pozitive. Există o stea care anunță călătorii în străinătate, experiențe valoroase pentru carieră. Există în harta lor și o stea de risipă și una care predispune la sensibilitate mult prea mare.

Iepurii vor avea noroc în dragoste, dar și succes în plan educațional. Își pot găsi partenerul potrivit sau își pot stabiliza relațiile. Se ivesc noi oportunități de studiu. Energiile pozitive sunt intensificate de culorile de lemn și apă. Nu prea au stele pozitive anul acesta, dar steaua centrală le aduce succes. Există și o stea care sugerează sănătate fragilă, deci li se recomandă să fie mai precauți.

Dragonul, fiind în opoziția Câinelui, va fi cel mai afectat luna aceasta. Trebuie să fie atent în trafic, atât ca șofer, cât și ca pieton, dar și să aibă grijă la posibilele accidente stupide ce se pot petrece chiar în casă. Dragonilor le sunt favorabile culorile de lemn și pot căuta sprijin la nativii Șarpe. Au în harta astrală o stea care avertizează asupra conflictelor din familie, dar și asupra posibilelor afecțiuni medicale ce pot apărea. Își vor asuma riscuri și se vor pune astfel singuri în pericol.

Șerpii vor simți o cădere din punct de vedere energetic și sunt predispuși la accidentări. Stelele mărunte indică posibilitatea ca Șerpii să-și întâlnească partenerii potriviți, cu care să construiască o relație de lungă durată. Pot fi promovați de oameni care își doresc să-i susțină. Se pot pierde în excese sau pot experimenta stări de tristețe și anxietate.

Caii vor avea succes în carieră. Trebuie, însă, să fie atenți la manifestările verbale, pentru a evita conflictele și certurile. Pot fi predispuși la pierderi. Pentru a diminua energiile negative, pot folosi culorile de metal. Stelele indică succes la examene, dar și posibilitatea de a obține mai multă autoritate și prosperitate. Se pot simți neliniștiți și speriați.

Capra este afectată de o energie a disputelor. Caprele vor întâlni persoane nesincere pe care au ocazia să le elimine din viața lor. Pot folosi culorile de foc pentru a-și îmbunătăți luna. Stelele pozitive indică obținerea unui sprijin important din partea unei femei puternice. Se vor ivi oportunități antreprenoriale. În schimb, există și ciocniri cu autoritățile: pot primi amenzi sau se pot certa cu figurile masculine din familie.

Maimuțele trebuie să evite certurile. Își pot diminua energiile negative cu ajutorul culorilor de foc. Vor avea succes, faimă și posibilitatea de ascensiune profesională. Pot apărea, însă, complicații legale, întârzieri și amenințări de la persoane obscure.

Cocoșii se bucură de o potențare a energiei de câștig. Trebuie să fie atenți, însă, la problemele cu membrele: accidentări sau fracturi. Îi pot ajuta culorile de pământ. Au trei stele pozitive, care le aduc sprijin din partea unor persoane influente, oportunități în carieră și parteneriate favorabile.

Nativii Câine sunt vedetele lunii. Vor avea parte de o lună bună, dar trebuie să evite certurile și să aibă grijă de obiectele personale, pentru a nu fi păgubiți. Le sunt favorabile culorile de apă. Steaua lor favorabilă îi îndeamnă să privească lumea din mai multe perspective, să fie mai optimiști și mai vigilenți, pentru a atrage norocul. Își fac prea multe griji și se simt dezamăgiți de eșecurile din anumite planuri ale vieții lor.

Mistreții trebuie să fie atenți la relații și prietenii. Nicoleta Ghiriș i-a sfătuit pe acești nativi să facă investiții, pentru a contracara energia pierderilor de luna aceasta. Li se recomandă să poarte culori de apă. Stelele favorabile le aduc noroc în căsătorie, evenimente fericite, celebrări, noroc în carieră și posibilitatea de a schimba cursul anumitor întâmplări în favoarea lor. Trebuie să fie atenți la semnarea documentelor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background