Ponta și Pandarof la Golf – dezvăluirile făcute de Anca Alexandrescu. Ce îi leagă pe cei doi?

Postat de pe 30 septembrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Weekendul trecut a avut loc un turneu de golf în România, la care au participat Victor  Ponta și Marina Pandarof. În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat ce legătură poate fi între cei doi și de ce este nocivă o astfel de relație pentru România.

Victor Ponta este consilier al premierului Marcel Ciolacu și îl poate influența pe acesta în baza rețelei sale vaste de contacte externe. Victor Ponta are legături foarte puternice cu zona de antreprenoriat din Turcia. Problema este că Marcel Ciolacu îl are consilier onorific pe Victor Ponta tocmai pentru că el are aceste relații economice în exterior. Prezența lui Ponta în preajma premierului vine și cu probleme, una dintre ele fiind tocmai „Generalul Negru” Florian Coldea. Victor Ponta nu a comentat niciodată negativ despre Florian Coldea în intervențiile sale televizate sau în alte contexte publice. Mai mult decât atât, când a apărut dosarul „generalilor-interlopi”, Ponta a refuzat să comenteze speța, deși este om de Drept.

La turneul de golf din weekend au participat și Victor Ponta, și Marina Pandarof, blonda lui Coldea. În afară de trafic de droguri, Marina Pandarof este implicată în organizarea evenimentelor de golf pentru diferite țări arabe. Tot ea s-a ocupat și de organizarea turneului de golf din România. Cel mai probabil Victor Ponta va nega orice legătură cu Marina Pandarof, la fel cum afirmă că nu-l cunoaște nici pe Florian Coldea, justificând prezența la turneul din weekend prin faptul că este pasionat de golf. E clar, în schimb, că Pandarof participă doar la evenimente „selecte” și că nu-și petrece timpul cu oricine; doar cu apropiați ai lui Coldea, cum ar fi Bogdan Mărunțiș și șmecherii de la CryptoData.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background