Luminița Ristea la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrale pentru luna Septembrie 2024

Postat de pe 30 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Luminița Ristea a oferit previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, valabile pentru luna septembrie a anului 2024.

Berbecii vor avea parte de o perioadă ideală pentru identificarea propriilor dorințe și chiar pentru regăsirea propriei persoane. Când Luna Nouă va intra în zodia Fecioară, Berbecii vor putea „planta” semințele intenției legate de toate sectoarele vieții lor care îi preocupă. Eclipsa le va da șansa de a-și vindeca nemulțumirile din trecut. Berbecii trebuie să își îmbunătățească sectorul comunicațional, să-și revizuiască investițiile și să se concentreze mai mult asupra relațiilor în a doua jumătate a lunii.

În luna septembrie, Taurii vor fi sprijiniți de fenomenele astrale să își exploreze mai mult latura creativă și talentul cu care au fost înzestrați. Își vor revizui obiectivele și se vor concentra mai mult asupra lucrurilor care le aduc cu adevărat bucurie. Luna Nouă le aduce noi începuturi în domeniul relațional, dar și în cel al proiectelor și al familiei. După mijlocul lunii, Taurii vor face schimbări în cercul lor social.

Retrogradarea lui Uranus de la începutul lunii septembrie îi va face pe Gemeni să se scufunde în profunzimea gândurilor și trăirilor. Gemenii își vor putea reorganiza spațiul odată cu venirea Lunii Noi. Marte în Rac îi va impulsiona pe Gemeni să fie mai atenți la sectorul financiar. Eclipsa le poate aduce o încheiere a unui capitol al carierei, îndemnându-i să-și regândească aspirațiile profesionale.

Racii vor efectua o reevaluare a relațiilor, fie că este vorba despre cercul social, fie că este vorba de relațiile amoroase. Luna Nouă le deschide noi oportunități de învățare, comunicare și de lansare a unor proiecte.

Leii își vor reevalua obiectivele financiare, pe cele profesionale și se vor concentra mai mult asupra asigurării stabilității, a eficienții și a productivității. Pot explora noi oportunități financiare. Se vor concentra și asupra explorării sinelui și a trăirilor interioare.

Fecioarele își vor regândi anumite convingeri personale și anumite obiective pe termen lung. Trebuie să profite din plin de Luna Nouă care intră în zodia lor. Se vor implica mai activ în plan social.

Balanțele se vor concentra pe procesul interior de transformare, dar vor revizui și aspecte ce țin de intimitate și de gestionarea resurselor în comun. Luna Nouă le invită la setarea de noi intenții pentru creșterea personală și introspecție. Spre finalul lunii își pot schimba rutina.

Scorpionii își vor reevalua parteneriatele și metodele de comunicare. Odată cu intrarea lui Marte în Rac, Scorpionii vor fi mai dornici să plece în călătorii sau să învețe lucruri noi.

Săgetătorii își vor evalua rutinele zilnice și prioritățile financiare. Este o perioadă benefică pentru îmbunătățirea metodelor prin care își gestionează timpul și resursele. Pot începe noi proiecte și vor rezolva eventualele probleme care se vor ivi, cu ajutorul unor parteneri.

Capricornii se aliniază cu obiectivele și identitatea lor, profitând de tranzitul transformațional al lui Pluto. Își vor stabili planuri pe termen lung și vor găsi noi oportunități de învățare. Vor explora noi perspective, trecând peste limitările lor caracteristice.

Vărsătorii își vor reevalua viața de familie, fundația lor emoțională. Vor rezolva problemele trecutului, chiar și pe acelea pe care le-au tot amânat.

Peștii își vor evalua relațiile, se vor concentra asupra obiectivelor pe termen lung și pot aprofunda conexiunile cu cei din jur. Vor renunța la percepțiile de sine învechite.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background