Robert F. Kennedy Jr. se retrage din cursa prezidențială și îl susține pe Donald Trump

Postat de pe 24 august 2024

Autor: Marius Ghilezan

Robert F. Kennedy Jr, cotat cu 3-4 procente din voturile americanilor pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2024 din SUA, și-a anunțat retragerea din competiție, anunțând că-l va susține pe Donald Trump. Într-un sondaj NBC, efectuat în luna iulie, Kennedy jr. era mult mai apreciat de republicani, decât de democrați.

La scurt timp după formularea anunțului, Kennedy jr. a apărut pe scena unei reuniuni republicane din Arizona alături de Trump.

Kennedy jr. a apărut pentru scurt timp pe scenă alături de Trump, la un miting în Arizona, la câteva ore după ce a anunțat, într-o conferință de presă din apropiere, că își întrerupe cursa prezidențială independentă.

Robert F. Kennedy Jr. s-a remarcat în pandemie pentru criticile sale la adresa vaccinurilor. De curând, a avut un scurt schimb de replici cu Trump.

Republicanii savurează momentul, susțin sursele the New York Times. “Au reușit să atragă de partea candidatului lor un membru al celebrei familii democrate.”

Reporterul Yahoo news a căutat trendul lui Kennedy jr din ultimul an. Dacă în octombrie se situa la zece procente, în martie la 8, după anunțarea candidaturii Kamalei Harris, o serie de alegători de-ai săi s-au mutat la ea, coborând luna trecută la 4 %. Aceștia se vor duce mai mult ca sigur către Trump, într-o scădere ușoară de formă electorală.

sursă: newstand.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background