Andrei Guşă: UNTOLD se postează ca vârful românesc de lance al curentului progresist, chiar în fața Global Records. Elena Lasconi se ține de potlogării!

Postat de pe 23 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Andrei Gușă a comentat, în emisiunea sa de la Radio Gold FM, „Dincolo de propagandă”, fenomenul UNTOLD și a expus rețeaua din toate domeniile care susține acest festival al drogangelii și al decadenței. Andrei Gușă a mai tratat acest subiect și anul trecut, într-un editorial foarte răspândit și de succes, publicat pe Solid News: „Gheboasă a lu’ Delia și Irina Rimes, toți ai lu’ GLOBAL!”.

Dacă până acum părea că Global Records este vârful de lance al progresismului românesc, prin dezvoltarea unei rețele de influenceri care să acapareze atenția publicului și să umbrească mijloacele media clasice, astăzi devine din ce în ce mai evident că UNTOLD-ul îi ia locul. Apare în publicația ActiveNews un articol în care se vorbește despre „Ritualul satanist scabros și blasfemiator de pe scena UNTOLD: Spectacol cu ‘Iisus’ transformat în transsexual și apoi în diavol și propagandă pentru pedofilie și homosexualitate în spațiul public, cu sponsorizarea lui Emil Boc și în aplauzele Elenei Lasconi”.

În acest context, apare, deci, evident că UNTOLD-ul este noua modă în materie de progresism, iar Elena Lasconi, „mama națiunii”, se ține de potlogării. Ba e credincioasă, ba își ascunde crucea de la gât în fața ambasadorilor americani. Povestea ei controversată a început cu mega-scandalul în care a fost implicată împreună cu fiica ei, membră a comunității LGBT. Tot cu crucea la gât s-a dus Lasconi și la UNTOLD, unde a aplaudat frenetic ritualurile sataniste de pe scenă și dezmățul total, ambele manifestări în concordanță cu valorile creștine…

Lasconi e foarte versatilă. Nu m-aș mira să o văd chiar în turul 2. Sper să nu, dar, dacă lucrurile rămân la fel, va fi Ciolacu pe primul loc, cum e pesedistul din moși strămoși, și se va da bătălia între Simion, Ciucă și Lasconi, cu Simion având prima șansă în momentul actual. Dar pot apărea schimbări bruște și neașteptate”, a încheiat Andrei Gușă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background