Situație incredibilă – drumurile unde nu poate acționa poliția rutieră

Postat de pe 19 august 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a vorbit despre obstrucționarea aplicării legii tocmai prin drumurile transformate în rute nefrecventabile ale patriei, care nu permit autorităților să intervină în diverse cazuri.

Un polițist care patrula într-o anumită zonă din capitală, a constatat că drumurile din cartierele rezidențiale private nu sunt publice, ci private. Drept urmare, polițistul a atras atenția asupra faptului că nu poate aplica legea, Codul Rutier, pe aceste tronsoane de drum. Nu pot fi trași la răspundere șoferii care conduc fără permis, șoferii care se află sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice, care conduc haotic sau provoacă daune, pentru că drumurile de acest tip sunt private. Acest lucru este absolut îngrijorător, mai ales dacă observăm ritmul cu care se dezvoltă aceste cartiere private.

Logic ar fi ca, în urma acestei constatări, să fie modificată legea, pentru că altfel se creează nuclee ale criminalității și se încurajează, indirect, consumul de substanțe interzise sau alte infracțiuni. Ca de obicei, se așteaptă o nouă tragedie pentru a se putea lua măsuri în această privință. Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background