Elon Musk a ratat interviul cu Donald Trump din cauze tehnologice

Postat de pe 13 august 2024

Autor: Marius Ghilezan

Elon Musk a avut probleme tehnice cu Platforma X în pregătirea interviului cu Donald Trump, deși anunțase cu o zi înainte că va intreprinde o acțiune de scalare a spațiului de streaming. Miliardarul a suferit o grea lovitură de imagine, el inegalabilul tehnologic, să nu fie în stare să distribuie un banal interviu.

Musk a dat vina pe un atac cibernetic, de tip DDOS (încercare frauduloasă de a indisponibiliza sau bloca resursele unui calculator).

În timp ce o conversația mult așteptată dintre Donald Trump și Elon Musk era pe cale să înceapă, utilizatorii X, fost Twitter, s-au confruntat cu mesajul: „Acest spațiu nu este disponibil.”

Interviul urma să înceapă la 20:00, ora de est a SUA; Musk a spus că va rezolva dificultățile tehnice pentru a începe o jumătate de oră mai târziu. Primele minute au fost dezastruoase. Cei doi interlocutori nu s-au auzit, apoi vocea lui Donald Trump a apărut foșnită.

Deși în primele minute au fost 1,3 milioane de utilizatori live, interviul nu a spulberat audiențele de pe social media.

Întrebările lui Elon Musk au fost banale, scrie the Guardian.

sursă: newstand.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background