Luminița Ristea la Golden Hour cu Jessie: Previziuni astrologice pentru luna iulie 2024

Postat de pe 26 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, a fost invitată Luminița Ristea, astrolog, care a explicat aspectele astrale ale lunii iulie și a oferit previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Luna iulie 2024 se caracterizează prin retrogradarea lui Neptun în zodia Pești, retrogradarea lui Chiron în Berbec, 2 Lunații, 5 Ingres-uri (Mercur va tranzita zodia Leului, dar va și retrograda în aceeași zodie). Energia cosmică a lui Venus se va combina cu energia lui Marte și acestea împreună vor dinamiza iubirea și relațiile zodiilor. Soarele va tranzita primele 3 săptămâni ale zodiei Rac, ca mai apoi să intre în Leu, alături de Venus și Mercur. Astrologul Luminița Ristea ne-a recomandat să ne bucurăm de vacanță, de vară și să nu ne înflăcărăm prea tare. Este o lună relaxantă și plină de iubire.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Berbecii se bucură de această lună, dar se pot confrunta și cu situații de competiție care de fapt sunt oportunități de creștere și evoluție. Se vor bucura de iubire și relații frumoase, vor fi amabili, galanți și generoși. Ei sunt animați de dorința de a răspândi bucurie și fericire. Pot avea oportunități de a călători, escapade pentru a se încărca energetic, dar spre sfârșitul lunii se vor liniști și se vor dedica reflecției și meditației. Trebuie să învețe să-și gestioneze sentimentele cu mai mult tact. 

Taurii se vor orienta spre afaceri, vor fi foarte ocupați cu responsabilitățile lor, vor avea multe oportunități mai ales în zona financiară. Acest succes nu va veni fără efort; chiar dacă este vacanță, ei se vor mobiliza în acest sens. Își pot găsi un nou loc de muncă mult mai bine plătit. Dacă vor să facă achiziții scumpe, acum e momentul. În primele 3 săptămâni ale lunii pot semna contracte avantajoase pentru ei. Pentru a-și optimiza afacerile este necesar să-și rezolve problemele de familie, pentru a nu interfera interesele.

Gemenii se vor bucura de viață în iulie, se vor răsfăța, vor fi din ce în ce mai șarmanți și mai încrezători în ei. Activitatea fizică se va amplifica, spre sfârșitul lunii vor merge la sală, vor alerga prin parcuri și vor excela în domenii în care își pot arăta agilitatea fizică. Li se recomandă sa-și planifice călătoriile după 20 iulie. Gemenii emană farmec, încredere și vor da dovadă de o asertivitate care îi va uimi chiar și pe ei. Trebuie să învețe să-și gestioneze timpul mai bine, pentru că vor avea multe probleme de rezolvat. Vor avea experiențe pozitive și frumoase per total.

Racii se vor concentra pe casă și familie, dar și pe proiectele personale pe care le vor lansa în următoarele 3 săptămâni. Pot apărea probleme legate de proprietăți și acte notariale. Vor fi hotărâți și nu vor renunța la ceea ce li se cuvine. Se vor întâlni cu prieteni vechi la aniversări sau diverse evenimente. Financiar le va merge foarte bine, putând să primească o primă de vacanță, după data de 15 iulie. 

Leii vor avea o lună pasională, în care vor străluci. La serviciu își vor respecta angajamentele. Îi avantajează tot ce ține de networking, apariții în public, expunere și vizibilitate. Li se va lărgi cercul social și de prieteni. Discuțiile cu ceilalți îi pot conduce spre oportunități de afaceri. Aceste întâlniri pot rezolva vechi dezacorduri din trecut.

Fecioarele își vor seta noi planuri de viitor, sunt foarte preocupate de eficiența muncii lor. Vor încheia contracte foarte profitabile pentru ele. Pot obține un nou post sau o nouă promovare. Sfârșitul lunii le aduce singurătate și izolare, introspecție și meditație, ceea ce le aduce odihnă și claritate în gândire.

Balanțele au parte de multe surprize, vor avea forța de a duce la final unele proiecte, va fi ca o transformare magică pentru ele. Vor lua decizii mai ușor și asta le va spori încrederea în sine. Vor manifesta interes în proiecte de investiții. Vor face călătorii de afaceri în care vor întâlni oameni noi și culturi noi, își vor face mulți prieteni.

Scorpionii se vor bucura de o lună a relațiilor, vor avea parte de iubire și romantism, iar ei vor fi irezistibili și atractivi. Scorpionii vor avea relații profunde și vor avea succes și pe plan financiar, ei demonstrându-și talentul în domeniul afacerilor. Vor descoperi lumea misterioasă a ezoterismului, astrologiei, ceea ce le va aduce o nouă perspectivă. 

Săgetătorii se bucură de timp petrecut cu prietenii și își pot întâlni marea dragoste. După 10 iulie, li se pot deschide oportunități pentru a realiza noi proiecte, călătorii, colaborări internaționale.

Capricornii au parte de relații frumoase și câștiguri financiare. Ei trebuie să muncească foarte mult. Astrologul le recomandă să nu se aventureze în intrigi, ci să vorbească direct; comunicarea simplă va fi mult mai apreciată. Se pot trezi că se îndrăgostesc de un coleg sau prieten, vor fi protagoniștii unei mari transformări emoționale.

Vărsătorii se concentrează pe muncă și carieră, dezvoltare motivațională și profesională. Trebuie să fie atenți la oportunități, să participe la noi cursuri. Vărsătorii nu se limitează la lucrurile pe care le fac, ci își vor lărgi orizontul spre alte domenii, cum ar fi învățământul sau educație. Se pot bucura și de minivacanțe și evenimente care pot duce la creșterea și evoluția lor. Poate apărea și o iubire neașteptată.

Peștii vor găsi alinare și bucurie alături de persoanele dragi și de familie. Vor restabili relații vechi și se vor preocupa de renovarea și redecorarea casei pentru a aduce o notă de prospețime și frumusețe în viața lor, ridicându-și în acest fel chiar vibe-ul. Li se recomandă să fie atenți la oportunitățile profesionale și să evalueze riscurile care apar.  

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background